Referenties - Goochelaar Gerard

Anderen over Goochelaar Gerard

Sieko en Wilma

40 jarig Bruiloftsfeest


Goedemorgen Gerard,
Jouw optreden was in een woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart, hij krijgt een ereplaats in ons nieuwe huis in de buurt van het schilderij. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd☺, dat ze er niets van begrepen. Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Je bent veel langer gebleven dan afgesproken en had op die manier tijd voor iedereen. Je deed het op een professionele en bescheiden manier en ook dat viel in de smaak bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt. Natuurlijk zal ik een referentietekst op jouw website plaatsen en als Kevin de foto's klaar heeft gaan we rustig bekijken of hier iets van jouw gading bij zit. Ik kom daar op terug als ik ze heb gezien.
Met hartelijke groet,

Sieko en Wilma

Monique Nijenhof

Klantenbijeenkomst LEONHARD KURZ BENELUX B.V.


"Hoi Gerard,
Ik heb al heel veel positieve en leuke reacties over jouw optreden van gisteravond gehoord. Het was een groot succes en een extra toevoeging voor de avond!
Altijd leuk te horen als mensen zo enthousiast zijn!

Groetjes, Monique"

Carola en Henk Betten

Familie feest


"Zaterdag 27-10-2018 hebben wij een feestje gegeven t.g.v. onze verjaardagen en het feit dat wij 25 jaar bij elkaar waren.
Voor extra vermaak van de kleine en "grote" kinderen hadden wij besloten om een goochelaar te engageren en dus zijn wij gaan googelen. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Gerard du Buf en wat waren en zijn wij blij met deze keuze.
Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke truc's betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn Goochelkunsten te vertonen.
Kortom: Mede dankzij de aanwezigheid van Gerard du Buf is ons feestje uitermate geslaagd! Een absolute aanrader!!

Groetjes, Henk en Carola Betten"

Veronica Knapp

Omron


"Hallo Gerard, Dank voor de geslaagde middag. Hoewel kort, bleef gewoon hangen wat je zei. Wat je vertelde is nog vaak terug gekomen tijdens het diner. Ik denk dat we ons nu bewuster zijn van een aantal dingen. DANK JE!!!!!"

Jopie Bijl

Interflon Holland bv


"Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en de boodschap – ons jaarthema - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."

Marlies Koorman

Bureau Greep


"Gerard kan je vanmiddag hetzelfde doen en zeggen als vorige keer, we konden de hele middag verwijzen naar jouw optreden."