Huwelijksgoochelaar Gerard

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Huwelijksgoochelaar, stijlvolle magie op jullie bruiloft!


  Als Huwelijksgoochelaar vermaakt Gerard de bruiloftsgasten en het bruidspaar met fraaie goocheltrucs.
  Hij gebruikt daarbij vele attributen, waaronder - uiteraard - twee grote trouwringen!

  Dankzij maatwerk worden al jullie feestwensen werkelijkheid. Gerard denkt graag mee.
  tafelgoochelen close-up goochelen goochelaar Gerard du Buf

  Een magisch huwelijksfeest:
  "Wat waren en zijn wij blij met deze keuze!"

   

  In het kort

  Een fantastierijke bijdrage aan de mooiste dag uit jullie leven

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets heel magisch plaatsvindt vlakbij de toeschouwers en vaak zelfs in hun eigen handen. Als Huwelijksgoochelaar loopt Gerard door de zaal en doet bij iedere tafel enkele trucs. Wanneer er onbekenden bij elkaar staan, helpt Gerard hen om het ijs te breken. Goochelen is een taal die iedereen begrijpt.

  Indien gewenst kan Gerard een (klein) deel van de ceremoniemeester overnemen. Op een magische wijze manier kondigt Gerard de binnengekomen gasten aan, of hij doet centrale mededelingen over het feest. Denk ook eens aan het introduceren van een spreker, een theaterstukje, de grootse opening van het diner... En wat dies magisch meer zij!

  Gerard zorgt voor magisch entertainment met vaak een romantisch verhaal

   

  Details over huwelijksgoochelen

  Op een bruiloft wil je uiteraard alleen het beste van het beste meemaken. Ook wat betreft het entertainment-programma moet alles tiptop in orde zijn. Gerard is als HuwelijksGoochelaar(.com) een gekend professional.

  Of het nu gaat om een centraal optreden of om tafelgoochelen, vrijwel al Gerards gezellige goocheleffecten staan op deze speciale dag in het teken van romantiek, warmte en fantasie. Jullie gasten maken de wondertjes van dichtbij mee. Iedereen zal ervan genieten.

  Al 25+ jaar is Gerard getrouwd en al 25+ jaar goochelt hij. ☺️ Naast optredens op huwelijksfeesten brengt hij daarnaast al decennia magisch entertainment bij allerlei particuliere en zakelijke evenementen.

  Natuurlijk is Goochelaar Gerards weddingshow ook bijzonder geschikt voor een koperen (12.5 jaar), zilveren (25 jaar) of gouden huwelijksjubileum. Trouwens, vrijwel elke huwelijksverjaardag heeft een naam. Er is altijd een goede reden voor een magisch feestje te vinden.

  Een trouwfeest is bijzonder, geniet ervan!

  envellope

  Enkele referenties

  Klik hier voor vele referenties van opdrachtgevers
  Goochelaar Gerard trad op voor particulieren en organisaties, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's magic weddingshow:

  • "Wij hebben een feestje gegeven t.g.v. onze verjaardagen en het feit dat wij 25 jaar bij elkaar waren. Voor extra vermaak van de kleine en "grote" kinderen hadden wij besloten om een goochelaar te engageren en dus zijn wij gaan googelen. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Gerard du Buf en wat waren en zijn wij blij met deze keuze. Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn Goochelkunsten te vertonen. Kortom: mede dankzij de aanwezigheid van Gerard du Buf is ons feestje uitermate geslaagd! Een absolute aanrader!"
   Henk en Carola Betten - Zilveren Bruiloft
  • "Goedemorgen Gerard, jouw optreden was in een woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart, hij krijgt een ereplaats in ons nieuwe huis in de buurt van het schilderij. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd ☺ - dat ze er niets van begrepen! Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Je bent veel langer gebleven dan afgesproken en had op die manier tijd voor iedereen. Je deed het op een professionele en bescheiden manier en ook dat viel in de smaak bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt."
   Sieko en Wilma - Robijnen Bruiloft

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Ook Goochelaar Gerard is getrouwd en ook zijn huwelijksdag was onvergetelijk. Had hij echter toen geweten wat een toevoeging het is dan had hij ook toen meteen een (huweljks)goochelaar geboekt! Tijdens die periode werkte Gerard als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens in de particuliere sfeer werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens.

  In 2007 gaf Gerard daarom zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. In deze nieuwe hoedanigheid geeft hij lezingen, workshops en - uiteraard - goochelshows! Zijn magische activiteiten hebben twee belangrijke elementen gemeen. Gerards kracht in positieve communicatie verzekert u van een goede sfeer. Weinig goochelaars zijn zo toegankelijk als hij. Gerard maakt gemakkelijk verbinding met jong en oud. Zo zorgt hij voor een gemoedelijke sfeer. Iedereen voelt zich thuis. Daarbij komt uiteraard het plezier van verwondering en fantasie.

  Je trouwt niet om geluk te vinden maar om geluk te delen. Ik goochel om magie te delen!

  Huwelijksgoochelaar Gerard


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; tafelgoochelaar en podiumgoochelaar

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

   Maatwerk optredens, dus altijd aansprekend

  Kan ook in het Engels en Duits


  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen

  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.