Goochelaar Gerard Online

Als Internet goochelaar zorgt Gerard voor een persoonlijke goochelshow met bijzondere close-up effecten. Zowel voor kinderen als volwassenen verrassend.
Uw gasten maken de wondertjes van heel dichtbij mee, ze gebeuren net niet in uw eigen handen maar door het persoonlijke contact maken zijn optredens vaak een grote indruk.

Magisch verwonderaar

Met een groepje samen kijken en gewoon genieten of vervolgens overleggen over hoe het gedaan zou kunnen zijn. Na het zien van de online goochelshow heeft iedereen wat te vertellen, te vragen of te speculeren. 😊

Verrassend!

Bij echte verrassing valt de mond open en het gesprek stil. Dit is echt absoluut onmogelijk! Dit gebeurt ook bij een online optreden, u zal niet weten wat u ziet.
Dingeman Knaap
Dingeman Knaap

Scala aan trucs ... Geslaagd optreden ...

We hadden Gerard gevraagd om een online goochelshow te geven als vervanging voor het kinderfeestje van onze zoon. De techniek was erg goed geregeld en je had echt het idee dat je met je neus op de trucs zat. Gerard had ook goed gebruik gemaakt van de persoonlijke informatie. Zo had hij een Harry Potter achtergrond en maakte gebruik van Harry Potter attributen. Hij had een scala aan trucs die verbazen, maar waarbij de kinderen nog wel een idee hebben hoe de truc zou kunnen werken. Maar dan gaat de truc nog een paar stappen verder gaan waardoor ze helemaal verwonderd raken en waarbij ze zich 's avonds in bed nog afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is. Kortom een erg geslaagd optreden waarbij onze zoon echt samen met zijn vrienden iets beleefd heeft.

Opening / Afsluiting

Wilt u uw online vergadering openen of afsluiten op een bijzondere manier?
Internet Goochelaar Gerard kan hiervoor zorgen!

Enkele ideeën en mogelijkheden:
  • De netiquette van de vergadering uitleggen
  • De sprekers van de meeting introduceren
  • De agenda voorleggen
  • Afsluiten met een teaser naar de volgende vergadering
  • ...U heeft vast zelf ook een voorstel ... Het kan!

Voor Iedereen 😊

Goochelen is voor jong en oud! Velen hebben nog nooit een goochelaar meegemaakt en het is altijd bijzonder om de wondertjes mee te maken, ook online. Als u een beeldverbinding kan maken dan kan u ook een bijzonder en persoonlijk magisch optreden meemaken.
Doen!

Boodschap / Inhoud

Internet Goochelaar Gerard trad in het pre-Corona tijdperk vaak op als Magisch Spreker. Van de inhoud die hij de afgelopen jaren gepresenteerd heeft kan hij ook een online versie presenteren.
Enkele voorbeelden:
  • Gelukkig Worden, Zijn en Blijven (ook in Corona tijden)
  • Doelen bereiken
  • Waarneming
  • ...U heeft vast zelf ook een voorstel ... Het kan!

Anderen?

Natuurlijk zijn er vele andere Goochelaars te vinden die ook Online optreden. Een selectie van de beste online goochelaars vindt u op OnlineEnergizers.com. Hier zijn trouwens ook de beste online sprekers, ondersteuners en andere online experts te vinden! Een aanrader!