This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Een goochelaar in jouw restaurant


  Wordt er een speciale gelegenheid in jouw restaurant, café, bar of club gevierd? Dan is een goochelaar een goed idee.
  Dankzij zijn ervaring als Goochelaar en Spreker is Gerard de beste keuze voor entertainment in de horeca.

  Goochelkunst maakt jouw locatie nog magischer

  Goochelaar Gerard is niet zomaar een goochelaar. Hij treedt ook op als Magisch Spreker. Hij weet alles van communicatie. De sfeer bij zijn shows is daarom altijd open en toegankelijk, met vele lachende gezichten.

  Goochelkunst voor horeca-locaties

  Een originele manier om jouw (tafel)gasten te verrassen

  Wat maakt een diner magisch?
  Daar waar mensen verrast worden 🥳

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets magisch plaatsvindt onder de ogen van de toeschouwers en vaak zelfs in hun handen. De mensen geloven nauwelijks wat ze meemaken! Net als een goede maaltijd gaat magie om juiste verbindingen en combinaties maken. Alleen in samenhang behalen we de beste resultaten.

  Om die reden is magie ook zo'n leuke manier om de vrolijkheid in jouw restaurant nog wat verder aan te vuren. Goochelaar Gerard du Buf levert maatwerk voor elk establishment. Vooraf overlegt hij welke goocheleffecten hij mee zal uitvoeren, om het geheel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de gelegenheid. Als trainer in de Positieve Psychologie zorgt Gerard altijd voor de juiste, warme toon!

  Goochelaar Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een romantisch verhaal

  Ringen

  Harten

  Kaarten

  Touwen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

  goochelaar gerard restaurant magie show ober live goochelen

  Restaurantgoochelaar

  Als Restaurantgoochelaar mengt Gerard zich op jouw locatie tussen de bediening, of tussen de gasten. Deze dag is hij jullie medewerker. Vaak worden zijn goocheleffecten daarom speciaal op maat gemaakt, of volledig aangepast naar uw wensen. Als verrassingsact kan Gerard een fles wijn uit een ballon laten komen, of er vinden ineens heel bijzondere dingen met het bestek op tafel plaats! Zelfs het afrekenen aan de kassa wordt een plezierige en magische verrassing. 😊
  goochelaar gerard tafelgoochelaar close-up goochelaar

  Tafelgoochelaar

  Als Tafelgoochelaar loopt Gerard langs de tafels, waar groepjes mensen bij elkaar staan. Dit is ideaal wanneer mensen tijdens een intermezzo wachten. Omdat elk groepje apart Gerards korte show meemaakt, wordt de voorpret aan de andere tafels alvast aangewakkerd. De goochelkunst is een internationale taal, het werkt dan ook perfect als ijsbreker wanneer er gasten van heinde en verre arriveren.
  goochelaar gerard huwelijk huwelijksgoochelaar bruiloft magische show ceremoniemeester

  Huwelijksgoochelaar

  Wordt er op jullie horecalocatie een huwelijk voltrokken? Magie zet een uitroepteken achter de mooiste dag van het jaar voor het paar. Als Huwelijksgoochelaar vermaakt Gerard de bruiloftsgasten en het bruidspaar met zijn beste trucs. Hij gebruikt daarbij vele attributen, waaronder - uiteraard - twee grote trouwringen! Zijn magie is heerlijk chique en warm.
  envellope

  Referenties

  Klik hier voor meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor particulieren en organisaties, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's magic weddingshow:

  • Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd ☺ - dat ze er niets van begrepen. Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. "
   Sieko en Wilma - Na Gerards optreden op hun veertigjarig bruiloftsfeest
  • Goochelaar Gerard maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol!
   Carola en Henk - Na Gerards optreden op een familiefeest

  Live

  Afhankelijk van de locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Close-up goochelen is al mogelijk met slechts een kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote zalen. Gerard beschikt daarnaast over meer dan een kwart eeuw ervaring als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Online

  Ook online is goochelen magisch:
  Dankzij zijn professionele thuisstudio kan Gerard vanuit huis een show geven. Met deels dezelfde en deels nieuwe trucs. Leuk om te streamen vanaf een groot scherm in de zaal.

  Goed om te weten: Gerards Goochelshow kan qua inhoud en tijdsduur exact naar jouw wensen worden aangepast. Dat wordt een magische online meeting!

  Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
  Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook het eraan toe gaat op het werk, in het brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Restaurant


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.