Online Magische Optredens - Referenties

Gerard kan op geheel eigen wijze en met goede energie een groep online geboeid houden. Zijn online energizer, positieve insteek met tegelijk bijpassende goocheltrucs om het verhaal nog meer kracht bij te zetten was erg in de smaak gevallen. Reacties als, “wauw”, “gaaf”, “ik werd echt meegezogen” en “bijzonder om op deze manier meegenomen te worden” dekt mijns inzien de lading. Ik kan Gerard aanbevelen vanuit de ervaring die wij hebben gehad. Misha van Wijmeren - VGZ

Live Magische Optredens - Referenties

Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close up goochel trucs. Van zeer dichtbij heeft Gerard onze gasten kennis laten maken met zijn magische trucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
Ton Vercammen - PWC
Gerard heeft op mijn verjaardagsfeest toverachtig gesproken. Een uur lang magie en wijsheid. Gerard vind ik bevlogen en erg goed in zijn vak. Zijn shows zijn zeer aan te raden!
Berthe Jongejan - Colourfields

Sieko en Wilma

40 jarig Bruiloftsfeest


Goedemorgen Gerard,
Jouw optreden was in een woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart, hij krijgt een ereplaats in ons nieuwe huis in de buurt van het schilderij. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd☺, dat ze er niets van begrepen. Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Je bent veel langer gebleven dan afgesproken en had op die manier tijd voor iedereen. Je deed het op een professionele en bescheiden manier en ook dat viel in de smaak bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt. Natuurlijk zal ik een referentietekst op jouw website plaatsen en als Kevin de foto's klaar heeft gaan we rustig bekijken of hier iets van jouw gading bij zit. Ik kom daar op terug als ik ze heb gezien.
Met hartelijke groet,

Sieko en Wilma

Monique Nijenhof

Klantenbijeenkomst LEONHARD KURZ BENELUX B.V.


"Hoi Gerard,
Ik heb al heel veel positieve en leuke reacties over jouw optreden van gisteravond gehoord. Het was een groot succes en een extra toevoeging voor de avond!
Altijd leuk te horen als mensen zo enthousiast zijn!

Groetjes, Monique"

Carola en Henk Betten

Familie feest


"Zaterdag 27-10-2018 hebben wij een feestje gegeven t.g.v. onze verjaardagen en het feit dat wij 25 jaar bij elkaar waren.
Voor extra vermaak van de kleine en "grote" kinderen hadden wij besloten om een goochelaar te engageren en dus zijn wij gaan googelen. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Gerard du Buf en wat waren en zijn wij blij met deze keuze.
Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke truc's betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn Goochelkunsten te vertonen.
Kortom: Mede dankzij de aanwezigheid van Gerard du Buf is ons feestje uitermate geslaagd! Een absolute aanrader!!

Groetjes, Henk en Carola Betten"

Veronica Knapp

Omron


"Hallo Gerard, Dank voor de geslaagde middag. Hoewel kort, bleef gewoon hangen wat je zei. Wat je vertelde is nog vaak terug gekomen tijdens het diner. Ik denk dat we ons nu bewuster zijn van een aantal dingen. DANK JE!!!!!"

Jopie Bijl

Interflon Holland bv


"Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en de boodschap – ons jaarthema - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."

Marlies Koorman

Bureau Greep


"Gerard kan je vanmiddag hetzelfde doen en zeggen als vorige keer, we konden de hele middag verwijzen naar jouw optreden."

Goochelaar Gerard


Top magisch entertainment

Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

Professioneel met jarenlange ervaring

Duidelijke afspraken en heldere communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Energieke en positieve invloed op gasten

Flexibel en meedenkend

Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

Kan ook in het Engels

Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.