Goochelaar Gerard - Referenties

Sieko en Wilma

40 jarig Bruiloftsfeest


"Goedemorgen Gerard, Jouw optreden was in een woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart, hij krijgt een ereplaats in ons nieuwe huis in de buurt van het schilderij. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd ☺ - dat ze er niets van begrepen. Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Je bent veel langer gebleven dan afgesproken en had op die manier tijd voor iedereen. Je deed het op een professionele en bescheiden manier en ook dat viel in de smaak bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt. Met hartelijke groet, Sieko en Wilma"

Monique Nijenhof

Klantenbijeenkomst LEONHARD KURZ BENELUX B.V.


"Hoi Gerard, Ik heb al heel veel positieve en leuke reacties over jouw optreden van gisteravond gehoord. Het was een groot succes en een extra toevoeging voor de avond! Altijd leuk te horen als mensen zo enthousiast zijn! Groetjes, Monique"

Carola en Henk Betten

Familiefeest


"Wij hebben een feestje gegeven t.g.v. onze verjaardagen en het feit dat wij 25 jaar bij elkaar waren. Voor extra vermaak van de kleine en "grote" kinderen hadden wij besloten om een goochelaar te engageren en dus zijn wij gaan googelen. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Gerard du Buf en wat waren en zijn wij blij met deze keuze. Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn Goochelkunsten te vertonen. Kortom: mede dankzij de aanwezigheid van Gerard du Buf is ons feestje uitermate geslaagd! Een absolute aanrader! Groetjes, Henk en Carola Betten"

Jopie Bijl

Interflon Holland bv


"Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en de boodschap – ons jaarthema - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."

Marlies Koorman

Bureau Greep


"Gerard, kan je hetzelfde doen en zeggen als de vorige keer, we konden de hele middag verwijzen naar jouw optreden."

Live Optredens Referenties

 

IMW Regio Tilburg Magische Lezing Goochelen Close-up Goochelen Tafelgoochelen Goochelaar Gerard du Buf Johan van Gurp

IMW Regio Tilburg Magische Lezing Goochelen Close-up Goochelen Tafelgoochelen Goochelaar Gerard du Buf Johan van Gurp

 

Hoogwaardige kleinkunst van Goochelaar Gerard bij de borrel.

Het was de kers op de taart.

Johan van Gurp - Bestuurder IMW Regio Tilburg
 
Wij hebben genoten van het interactieve optreden. We hadden er natuurlijk ook zin in, dat zal wel eens per groep verschillen, maar je hebt echt leuke goocheltrucs en vooral een goed verhaal met bijbehorende beleving.
Complimenten!
Hans Paalvast - Zorginstituut Nederland
 
Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close up goochel trucs. Van zeer dichtbij heeft Gerard onze gasten kennis laten maken met zijn magische trucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.

Ton Vercammen - PWC
 

Marieke Ebben Huis73

Hoe werkt het als je Goochelaar Gerard boekt? Deze referentie geeft een prima beeld.

Verrassend, fascinerend & vriendelijk. Wij hadden Gerard geboekt voor onze nieuwsjaarsborrel met collega's en relaties en dat was een groot succes. Gerard voegt zich subtiel bij een klein groepje, maar is er zeer alert op dat hij geen gesprekken zomaar onderbreekt. Als hij ieders aandacht heeft, geeft hij een intieme en interactieve show van een paar minuten. Hij laat iedereen vol verwondering achter en begeeft zich daarna weer naar een volgend gezelschap. Erg leuk! Zeker een aanrader.

Marieke Ebben - Specialist Communicatie & Marketing Huis73
 

van den hout metaal-machinebouw

Afgelopen zaterdag hebben we een zeer geslaagd personeelsfeest gehad. Mede dankzij de fantastische bijdrage van Goochelaar Gerard! En zijn niet te volgen trucs. Iedereen was verbaasd.

Jan van den Hout - Eigenaar Van den Hout Metaal-Machinebouw
 
We hadden Gerard uitgenodigd op een verjaardagsfeest en zijn performance werd heel erg goed ontvangen. Hij maakt op een ongedwongen manier contact met gasten. Daarnaast weet hij gasten op een betoverende wijze op het verkeerde been te zetten. Al met al een groot succes en een leuke avond.

Annemijn Bol - Student
 

Gerard heeft op mijn verjaardagsfeest toverachtig gesproken. Een uur lang magie en wijsheid. Gerard vind ik bevlogen en erg goed in zijn vak. Zijn shows zijn zeer aan te raden!

Berthe Jongejan - Colourfields
 

IEP


"Genoten van jouw samenvattende optreden op de NVNLP bijeenkomst Gerard! Ik wens elk congres jouw samenvatting toe!"

Anneke Meijer - Directrice en trainer IEP


"Diverse keren heb ik een presentatie van Gerard du Buf meegemaakt, waarin hij op verrassende wijze het thema van de voorafgaande training en de daar aanwezige stijl wist te combineren met een aantal goocheltrucs.
Helder te volgen, behalve de truc dan. Daarover verbaasd gegniffeld en hardop gelachen door zijn verbale verwijzingen."

Anneke Meijer - Directrice en trainer IEP


"Wel vaker heb ik goochelaars bezig gezien maar wat Gerard ongelooflijk goed doet, is je meenemen in zijn verhaal. Hij zet je heerlijk op het verkeerde been waardoor de verbazing alleen maar toeneemt. Het is zeker geen standaard verhaal, want hij verdiept zich enorm in zijn publiek waardoor het akelig dichtbij komt. Vooral meemaken!"

Dick van der Vaart
 

Vrouwen van Nu

 
"Interessant; Leerzaam; Leuk; Te kort, ik wil er wel meer van weten. Een gezellige en leerzame avond."
Anja Rutten

"Goede lezing over hoe je gedachten beïnvloedbaar zijn door jezelf. Ik ben bewust gemaakt dat 'echte communicatie' werken is, voornamelijk aan mijn kant, en dat het ook anders kan en moet om communicatie terug te krijgen!"
Renée Pegel-de Torbal

Enkele andere reacties:
"Heerlijk. Je hield de groep heel actief. Het goochelen was een leuke noot. Heerlijke avond."
"Een leuke en zinvolle presentatie."
"Inzicht krijgen in jezelf en de ander. Veel mensen zouden deze cursus (moeten) gaan volgen."
"Bijzonder interessante avond, veel gehoord op een leuke manier. Zet je wel aan het denken!"
"'Wat je erg graag wil is meestal ook te bereiken' vond ik wel een eye-opener. Een erg enthousiaste spreker."
"Vond het heel interessant. Als de gelegenheid zich voordoet zal ik het zeker aanbevelen."
"Zeer leerzaam en om nog lang over na te denken.
Eén avond is eigenlijk te weinig om in je eigen leven toe te gaan passen. Er verder over praten in de groep is aan te bevelen."

Vrouwen van nu
 

NTI-NLP


"Ik heb je al vaker op zien treden maar dit was wel de overtreffende trap van goochelen."
Alex Vaassen - Directeur en trainer

"Ik ken Gerard vanuit de NLP TrainersTraining die hij bij ons deed. Jaren later trof ik hem opnieuw tijdens het NVNLP congres van 2018. Hij heeft me versteld doen staan over hoe hij zichzelf en zijn concept verder heeft ontwikkeld. Communicatie en waarnemen hebben veel gemeenschappelijk met elkaar. Gerard is behalve een fijn mens een man die haarfijn weet bloot te leggen hoe het in de communicatie mis kan gaan en hij illustreert dat met magische trucs. Hij weet een prachtige verbinding te maken en middels prachtige metaforen bewustzijn te creëren rondom waarnemen, interpreteren, focus, aandacht en communiceren."

Alex Vaassen - Directeur en trainer
NTI NLP

 

Amphia Ziekenhuis


Dagvoorzitter
"Gerard toonde zich een uitstekende dagvoorzitter tijdens de beleidsavond van de spoedeisende hulp in het Amphia Ziekenhuis. Gerard had zich goed ingelezen in de onderwerpen van de beleidsavond. Tussen de sprekers door verzorgde hij op magische wijze voor een goede samenvatting van wat er was gepresenteerd. Dit alles met een hoop rust, vriendelijkheid en humor waarbij een ieder in zijn waarde gelaten werd. De aanwezigen waren onder de indruk en hingen aan zijn lippen. Ik kan het iedereen adviseren om Gerard als magische dagvoorzitter te boeken. Gerard nogmaals ontzettend bedankt voor wat jij ons hebt mee gegeven en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Met vriendelijke groet, Annelies Nissen"

Annelies Nissen - Meewerkend teamleidinggevende SEH
Amphia Ziekenhuis
 

OOR Utrecht


Leven en Opleiding in balans; hoe WERKT dat?
"Maja Visser en Gerard du Buf hebben een inspirerende sessie verzorgd op ons jaarlijkse symposium van de Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht. Het thema van het symposium was LEVEN en OPLEIDING in balans; hoe WERKT dat? Maja en Gerard hebben een inhoudelijk en creatief goed programma opgezet voor onze doelgroep."

Aly Hiemstra - Dagorganisatie
Symposium Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht
 

Interflon: "Doorzetten van groei"


"Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en onze boodschap – 2 jaarthemas - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."

Met vriendelijke groet,

Jopie Bijl
Communicatiemedewerker Interflon Holland BV
 

Port of Rotterdam: "Een glazen bol"


De magie van een visie!
"Ruim 2 jaar is er gewerkt aan de Havenvisie 2030: de lange termijn strategie voor de haven van Rotterdam. En met succes: de havenvisie is unaniem door de gemeenteraad van Rotterdam omarmd. Een mooi moment om te vieren en een mooi moment om iedereen die een bijdrage heeft geleverd te bedanken. Een visie heeft iets magisch, een glazen bol is het eerste waar je aan denkt.

Maar dat is niet waar Gerard du Buf mee voor de dag komt. Op origineel creatieve wijze heeft Gerard een magisch optreden verzorgd dat geheel in het teken van onze visie stond. Een centraal optreden voor de hele groep aanwezigen en "close" goochelen aan tafel, deze combinatie maakt dat iedereen nu een enthousiaste ervaring rijker is."

Nico van Dooren - ProjectManager Havenvisie Rotterdam

"Beste Gerard,
Ik heb even gewacht met reageren omdat ik wat reacties van collega's wilde horen. Die zijn inmiddels terug van vakantie en hebben gereageerd. Ik hoor veel positieve reacties: de relatie van jouw optreden met de inhoud van ons project: de havenvisie wordt erg gewaardeerd. Negatieve reacties heb ik niet gekregen.

Ik vond zelf de combinatie tussen een groepsdeel en een deel aan tafel erg geslaagd. .... omdat ze overdonderd waren door wat er allemaal gebeurde. Verder zat er - en dat wist ik ook niet - een amateur goochelaar tussen de mensen. Hij gaf naar mij aan een aantal trucs/acts te kennen, en hij zei ook dat de manier waarop jij ze uitvoert toch wel van een ander niveau was dan wat hij normaal ziet: erg goed dus. Een geslaagde avond dus, zeker ook door jouw bijdrage."
Groet,
Nico van Dooren
Port of Rotterdam
 

Van Puijenbroek Textiel: "Doe wat je zegt, zeg wat je doet"

"Wij vonden het belangrijk dat we ons interne jaarthema, “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”, te verhelderen voor onze medewerkers. Gerard is daar op een prima manier in geslaagd door daar tijdens zijn goochelsessies de aandacht op te vestigen. Doordat het naast inhoudelijk ook leuk was kwam de boodschap aan en bleef ook hangen bij onze collega’s. Gerard bedankt daarvoor!"
Van Puijenbroek Textiel

Jo Meulenbroeks - Manager Personeel & Organisatie
Annemiek van Puijenbroek - Management P&O
 

IVM - VU Amsterdam


"Ik wist van te voren niet wie we boekten want we hadden je nog nooit gezien dus het was voor ons even spannend, maar ik ben erg blij dat we je geboekt hebben."

Prof. Dr. Jacob de Boer - Head of Dept. Chemistry and Biology - VU University Amsterdam
 

Overige referenties live optredens

"Gerard was 'mystery guest' tijdens een informele bijeenkomst die ik recent heb georganiseerd tussen bestuurders en medewerkers van een rekenkamer en een aantal statenleden. Op een innemende manier wist hij voor de aanwezigen kennis over 'waarnemen' (onderzoek) te verbinden met 'waarnemingen' (goochelen). Waardoor twee werelden samenkwamen, er verbazing en verwondering ontstond en een fijne sfeer. Heel geslaagd!"

Simone Buissink, Leidinggevende publieke sector Provincie Drenthe
 
"Gerard heeft een ontzettende leuke show en vooral een leuke workshop goochelen gegeven. Wij hadden 35 kinderen en ze waren en bleven de hele tijd vol aandacht bij Gerard. Wij zijn erg tevreden over zijn optreden dus tot een volgende keer!"

Wilbert - Kids United
 

"Voor de eerste keer hebben we een goochelaar ingehuurd en onze gasten waren hierover erg te spreken. Het is voor jong en oud erg leuk, Gerard heeft het goed aangepakt." 5 sterren!

Peter, Mirella, Lieke en Stan - Stichting Trekkertrek Etten-Leur
 

Online

Magische Optredens Referenties

 

...erg in de smaak gevallen.

Gerard kan op geheel eigen wijze en met goede energie een groep online geboeid houden. Zijn online energizer, positieve insteek met tegelijk bijpassende goocheltrucs om het verhaal nog meer kracht bij te zetten was erg in de smaak gevallen. Reacties als, “wauw”, “gaaf”, “ik werd echt meegezogen” en “bijzonder om op deze manier meegenomen te worden” dekt mijns inzien de lading. Ik kan Gerard aanbevelen vanuit de ervaring die wij hebben gehad. Misha van Wijmeren - VGZ
 

Scala aan trucs ... Geslaagd ...

We hadden Gerard gevraagd om een online goochelshow te geven als vervanging voor het kinderfeestje van onze zoon. De digitale techniek was erg goed geregeld en je had echt het idee dat je met je neus op de trucs zat. Gerard had ook goed gebruik gemaakt van de persoonlijke informatie. Zo had hij een Harry Potter achtergrond en maakte gebruik van Harry Potter attributen.
Hij had een scala aan trucs die verbazen, maar waarbij de kinderen nog wel een idee hebben hoe de truc zou kunnen werken. Maar dan gaat de truc nog een paar stappen verder gaan, waardoor ze helemaal verwonderd raken en waarbij ze zich 's avonds in bed nog afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is. Kortom een erg geslaagd optreden waarbij onze zoon echt samen met zijn vrienden iets beleefd heeft.

 

... erg flexibel en meedenkend ...

Gerard weet diepgaande onderwerpen als levensgeluk en perceptie luchtig te houden door afwisseling met goochelwerk. Daarnaast is Gerard erg flexibel en meedenkend in de communicatie. Ik kijk terug op een fijne samenwerking.

Nicole Huizing van Ortec.

 

Een hele leuke magische sessie

Gerard heeft voor ons een hele leuke magische sessie gegeven met betrekking tot Personal Leadership. ... Daarnaast kwam Gerard zeer professioneel over - hij had alles goed voorbereid en opgezet. Super bedankt voor de leuke sessie Gerard!

Lotte Peeters van Ortec.

 

Een reactie na een online magische lezing voor Ortec:

Zeer goede sessie, aardige trainer, geweldige digitale setup.
 
Nogmaals dank voor het spetterende magische optreden. Ik hoor nog steeds leuke reacties van collega’s. Het was dus een groot succes.

Ellen Gommers Managementassistente/ secretaresse Hydreco Geomec
 

Goochelaar Gerard


Top magisch entertainment

Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

Professioneel met jarenlange ervaring

Duidelijke afspraken en heldere communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Energieke en positieve invloed op gasten

Flexibel en meedenkend

Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

Kan ook in het Engels

Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

      Ja ik vind dit zakelijk interessant!
     

    This site is protected by reCAPTCHA and the
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.