Beursgoochelaar Gerard
Trekt klanten naar uw stand

  Ook kan u direct mailen naar informatie@goochelaars.info.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  <h1>Beursgoochelaar Gerard, Klantgericht!</h1>

  Goochelen op beurzen, een bewezen succes

  Als beursgoochelaar vertoont Gerard zijn magische kunsten bij uw stand of kraam.
  Mensen blijven graag staan als zij iets memorabels mee kunnen maken. Er geschiedt een wonder met uw product(en)!
  Door Gerards toegankelijke presentatie linken zij uw merk met magie. Dat leidt bewezen tot meer leads.

  Gerard kan zijn magie dankzij maatwerk op elke situatie en ieder product afstemmen.
  beurs goochelen stand reisbeurs close-up goochelen goochelaar Gerard du Buf

  Beursgoochelen:
  "Een magische klantgenerator!"

  In het kort

  Magie zorgt ervoor dat u meer klanten krijgt

  Goochelen is en blijft geweldig leuk voor jong en oud, omdat het onze gevoel voor fantasie en verwondering aanwakkert. Dat is een heel aangename gemoedstoestand, waarmee uw product of merk graag geasssocieerd wordt. Beursgoochelaar Gerard laat klantenmemorabele momenten beleven bij uw stand.

  Langslopende bezoekers blijven verrast staan. Wachtenden vergeten alle tijd. Uw concurrentie heeft het nakijken, omdat potentiële klanten opgevrolijkt naar de wondertjes bij uw stand blijven kijken. Magie helpt goed om het ijs te breken, want goochelen is een taal die iedereen begrijpt. U hebt nu ieders aandacht. De rest volgt vanzelf!

  Een beursgoochelaar zet zijn magische skills voor uw product in

  Munten

  Touwen

  Kaarten

  Bankbiljetten

  Elastiekjes

  Dobbelstenen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

  Details over Beursgoochelen

  Op een beurs wenst u uiteraard zoveel mogelijk leads te genereren. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Overal wordt letterlijk en figuurlijk om aandacht geschreeuwd, met videoschermen, muzikanten, verklede mensen, en wat dies magisch meer zij. Wat werkt nu het best?

  Persoonlijke aandacht voor klanten

  Goochelaar Gerard is een kei in contact leggen. Gerard is namelijk niet alleen een zeer begaafd goochelaar, hij weet ook veel van Positieve Psychologie en NLP. Jarenlang werkte hij zelf in het bedrijfsleven als trainer. Aan mensenkennis dus bepaald geen gebrek. Gerard kan de aandacht van een groep trekken én - dat is veel moeilijker - vasthouden.

  Gerards veelzijdige talenten komen tijdens een beursgoochelact op een perfecte manier samen. Gerard legt op een open en vriendelijke manier contact met potentiële leads. Hij laat de geinteresseerden wat goocheltrucs zien en vertelt ze alvast wat over het product, bijvoorbeeld wanneer zij in de rij wachten. Zij krijgen een unieke klantervaring.

  Aandacht wekt aandacht. Het sneeuwbaleffect treedt snel in werking. Steeds meer gasten komen nu bij uw stand staan. Zij krijgen op een prettige manier staaltjes magisch entertainment voorgeschoteld. Een passant is in de tussentijd een lead geworden.

  Gerards magie staat steevast in dienst van uw product of bedrijf. Deze dag is hij uw medewerker. Vaak worden zijn goocheleffecten speciaal op maat gemaakt of aangepast. Zelfs wanneer de sale nog (nog) niet wordt beklonken, associeert de klant thuis een magisch gevoel met uw product.

  Een beursgoochelaar verbindt uw product met positiviteit

   

  Extra aandacht voor uw bezoekers

  Goochelaar Gerard werkt tijdens zijn beursgoochelact met verschillende attributen. Zo maakt hij gebruik van munten, kaarten, touwtjes en dobbelstenen. Zijn trucs zijn al even gevarieerd. Kaarten verdwijnen en verschijnen, grote munten reizen langs vele handen. De toekomst van een dobbelsteenworp voorspellen? Dat is voor Gerard een makkie.

  Sommige trucs laat hij de toeschouwers helemaal zelf uitvoeren. Zij mogen de - uiteraard met uw logo bedrukte kaarten - schudden, delen, uitkiezen, of de magische dobbelsteen werpen. Op dat moment krijgt de goochelkunst nog een extra surreële dimensie. De goochelaar is niet direct bij de truc betrokken en toch werkt het. Verras uw klanten!

  Verwondering is een mooie emotie, een heel zeldzaam en bijzonder gevoel

  envellope

  Enkele referenties

  Kijk hier eens voor vele referenties van opdrachtgevers
  Goochelaar Gerard trad op voor vele particulieren en voor organisaties, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's beursmagie:

  • "Op origineel creatieve wijze heeft Gerard een magisch optreden verzorgd dat geheel in het teken van onze visie stond. Een centraal optreden voor de hele groep aanwezigen en "close" goochelen aan tafel, deze combinatie maakt dat iedereen nu een enthousiaste ervaring rijker is."
   Nico van Dooren - Port of Rotterdam

  Meer moois voor Bedrijven en organisaties

  Goochelaar Gerard maakt elke teamdag tot een feest!

  Zoals vermeld kan Gerard bij uw beursstand de gasten verrassen met zijn mooiste trucs.

  Ook een centrale goochelshow kan een slim idee zijn. Wanneer u een klein podium - enkele vierkante meters is genoeg - bij uw stand 'over' heeft, kan Gerard bijvoorbeeld op elk heel uur een flitsend optreden geven. Uw product komt op magische wijze tevoorschijn.

  Last but not least kan Gerard uw klanten - of uw eigen verkoopteam - ook wat eenvoudige goocheltrucs aanleren dankzij een dynamische mini-workshop! Leer mensen doorzien met tips van een Magisch Spreker.

  Online 45 tot 60 minuten.
  Live 90 tot 120 minuten.

  Nb. Voor non-profit organisaties gelden kortingstarieven.

  leuk voor het hele team een goochelworkshop ...

  Live

  Afhankelijk van de precieze invulling van locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Maatwerk is hier het toverwerk. Zo is Close-up goochelen al mogelijk met slechts één enkel kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote zalen. Gerard beschikt over ruim een kwart eeuw ervaring als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Online

  Ook online is goochelen magisch:
  Dankzij zijn professionele thuisstudio kan Gerard vanuit huis een online show geven. Met deels dezelfde en deels nieuwe trucs. Handig, wanneer u een hybride productpresentatie organiseert.

  Goed om te weten: Gerards Goochelshow kan qua inhoud en tijdsduur exact naar jouw wensen worden aangepast. Dat wordt een magische online meeting!

  Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
  Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard werkte jarenlang als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens in de particuliere sfeer werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten en teamdagen.

  In 2007 gaf Gerard daarom zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. In deze nieuwe hoedanigheid geeft hij lezingen, workshops en - uiteraard - ook nog altijd goochelshows. Zijn magische activiteiten hebben twee belangrijke elementen gemeen. Gerards kracht in positieve communicatie verzekert u van een goede sfeer. Weinig goochelaars zijn zo toegankelijk. Gerard maakt gemakkelijk verbinding met jong en oud. Iedereen voelt zich bij hem op zijn gemak. Daarbij komt uiteraard het plezier van verwondering en fantasie.

  Met een beetje magie wordt het leven net wat mooier

  Beursgoochelaar Gerard


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   Ook kan u direct mailen naar informatie@goochelaars.info.


   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.