Restaurantgoochelaar Gerard

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Restaurantgoochelaar Gerard, een bijzondere gang!


  Als restaurantgoochelaar vertoont Gerard zijn magische kunsten aan de tafels van uw gasten.
  Mensen bestellen een extra rondje wanneer ze iets memorabels mee kunnen maken.
  Door Gerards interacties linken de bezoekers uw locatie voortaan met magie. Hun enthousiasme leidt tot meer recensies.

  Gerard kan zijn magie dankzij maatwerk op elke situatie afstemmen. Daag hem uit!
  restaurantgoochelaar restaurant cafe tafelmagie table magic close-up goochelen goochelaar Gerard du Buf

  Goochelen op locatie: "Een magisch diner!"

  In het kort

  Als restaurantgoochelaar mengt Gerard zich tussen de gasten

  Goochelen is en blijft een heerlijk fenomeen voor jong en oud, omdat het ons gevoel voor fantasie en verwondering aanwakkert. Dat is niet alleen een plezierige gemoedstoestand, het versterkt het 'avondje uit'-gevoel. Dineren, lunchen en zelfs borrelen wordt plotseling een magische happening.

  De gasten van uw establishment maken de wondertjes van heel dichtbij mee, soms zelfs in hun eigen handen. De verbazing straalt van hun gezichten af. Goochelaar Gerard zorgt voor een open en toegankelijke sfeer. Hij maakt met iedereen persoonlijk contact. Wachten op de volgende gang is dan een plezier!

  Verrijk de gerechten op uw locatie met een snufje magie

  Goochelen met...

  Munten

  Touwen

  Kaarten

  Bankbiljetten

  Elastiekjes

  Dobbelstenen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

   

  Details over Goochelaar Gerard op locatie

  Als Restaurantgoochelaar mengt Gerard zich op uw locatie tussen de bediening, of tussen de gasten. Deze dag is hij uw medewerker. Vaak worden zijn goocheleffecten daarom speciaal op maat gemaakt, of volledig aangepast naar uw wensen. Als verrassingsact kan Gerard een fles wijn uit een ballon laten komen, of er vinden ineens heel bijzondere dingen met het bestek op tafel plaats. Zelfs het afrekenen aan de kassa wordt een plezierige en magische verrassing.

  Wat maakt Goochelaar Gerard zo geschikt voor goochelen op locatie? Daar is een buiten-magische reden voor. Gerard excelleert in het leggen van persoonlijk contact. Hij is niet alleen een begaafd goochelaar, hij weet ook veel van Positieve Psychologie en NLP. Jarenlang werkte hij als trainer in het bedrijfsleven. Aan mensenkennis dus geen gebrek! Borrelpraat verandert in verbazing en geweldige gesprekken.

  Magie vormt de ideale ijsbreker tijdens zakendiners en kan jong en oud verwonderen. De goochelkunst is een taal die iedereen begrijpt. Omdat groepjes aan verschillende tafels de magie afzonderlijk meemaken is Gerards optreden op geen enkele manier storend voor de andere gasten. Na een avond magisch entertainment zal uw restaurant nog vaak genoemd worden. En u gaat merken dat de recensies ook online toenemen. ☺️

  Een restaurantgoochelaar bevordert de mond-tot-mondreclame

   

  Extra aandacht voor uw bezoekers

  Goochelaar Gerard werkt tijdens zijn restaurantgoochelact met verschillende attributen. Zo maakt hij gebruik van munten, kaarten, touwtjes en dobbelstenen. De trucs die hij uitvoert zijn al even gevarieerd. Kaarten verdwijnen en verschijnen, magische munten reizen langs vele handen. De toekomst van een dobbelsteenworp voorspellen? Dat is voor Gerard een makkie. Over zulke mindhacks wordt altijd bijzonder lang aan tafel nagesproken.

  Sommige trucs laat Gerard de toeschouwers helemaal zelf uitvoeren. Zij mogen de (menu)kaarten - schudden, delen, uitkiezen, of de magische dobbelsteen werpen. Op dat moment krijgt de goochelkunst een extra surreële dimensie. De goochelaar is niet direct bij de truc betrokken en toch werkt het. Verras uw klanten met een magisch voorproefje!

  Verwondering is een unieke emotie, een heel zeldzaam en bijzonder gevoel

  envellope

  Enkele referenties

  Kijk hier eens voor vele referenties van opdrachtgevers
  Goochelaar Gerard trad op voor vele particulieren en voor organisaties, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's magie op locatie:

  • "Gerard heeft op mijn verjaardagsfeest toverachtig gesproken. Een uur lang magie en wijsheid. Gerard vind ik bevlogen en erg goed in zijn vak. Zijn shows zijn zeer aan te raden!"
   Berthe Jongejan - Colourfields
  • "Er zat - en dat wist ik ook niet - een amateurgoochelaar tussen de mensen. Hij gaf naar mij aan een aantal trucs/acts te kennen, en hij zei ook dat de manier waarop jij ze uitvoert toch wel van een ander niveau was dan wat hij normaal ziet: erg goed dus!"
   Nico van Dooren - Port of Rotterdam

  Meer opties voor bedrijven en organisaties

  Goochelaar Gerard betovert ook uw locatie!

  Zoals vermeld kan Gerard in uw restaurant (of andere locatie) de tafelgasten verrassen met zijn mooiste goocheltrucs.

  Ook een centrale goochelshow kan een goed idee zijn. Wanneer u in uw establishment over een klein podium beschikt - enkele vierkante meters is al voldoende - kan Gerard een flitsend optreden geven, bijvoorbeeld aan het begin van een besloten feest.

  Last but certainly not least kan Gerard uw eigen medewerkers wat eenvoudige goocheltrucs aanleren dankzij een dynamische mini-workshop! Een leuke tip voor een teamdag, omdat magie met inhoud uit de wetenschap en psychologie wordt gecombineerd.

  Online 45 tot 60 minuten.
  Live 90 tot 120 minuten.

  leuk voor het hele team een goochelworkshop ...

  Live

  Afhankelijk van de precieze invulling op uw locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor en dito attributen. Maatwerk is hier het toverwerk. Close-up goochelen al mogelijk met slechts één enkel kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote zalen. Gerard beschikt over ruim een kwart eeuw ervaring als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Online

  Ook online is goochelen magisch:
  Dankzij zijn professionele thuisstudio kan Gerard vanuit huis een online show geven. Met deels dezelfde en deels nieuwe trucs. Handig, wanneer er bijvoorbeeld een teamdag online plaatsvindt.

  Goed om te weten: Gerards Goochelshow kan qua inhoud en tijdsduur exact aan jullie wensen worden aangepast. Dat wordt een magische online meeting!

  Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
  Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard werkte jarenlang als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens in de particuliere sfeer werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten en teamdagen.

  In 2007 gaf Gerard daarom zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. In deze nieuwe hoedanigheid geeft hij lezingen, workshops en - uiteraard - ook nog altijd goochelshows. Zijn magische activiteiten hebben twee belangrijke elementen gemeen. Gerards kracht in positieve communicatie verzekert u van een goede sfeer. Weinig goochelaars zijn zo toegankelijk. Gerard maakt gemakkelijk verbinding met jong en oud. Iedereen voelt zich bij hem op zijn gemak. Daarbij komt uiteraard het plezier van verwondering en fantasie.

  Met een beetje magie wordt het leven net wat mooier

  Goochelaar Gerard


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.