Close-up Goochelaar Tafelgoochelaar Gerard

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Close-up Goochelaar, Tafelgoochelaar, Dichtbij!

  Als Close-up Goochelaar mengt Gerard zich tussen de mensen. Jouw gasten maken de wondertjes van heel dichtbij mee, soms gebeurt het wonder zelfs in hun eigen handen.

  Door het persoonlijke contact zijn de magische effecten van een tafelgoochelaar vaak nóg indrukwekkender. Alles gebeurt recht voor je ogen. Dit is geen show, dit is echt!

  Gerard kan zijn close-up magic dankzij maatwerk op elke gelegenheid afstemmen, uiteraard met bijpassende attributen.

  tafelgoochelen close-up goochelen goochelaar Gerard du Buf

  Close-up magie:
  "Dit is echt absoluut onmogelijk!"

   

  In het kort

  Close-up goochelen wordt ook wel Tafelgoochelen genoemd

  Tafelgoochelen is geweldig voor jong en oud, omdat het gebeurt bij de toeschouwers onder hun neus, vaak zelfs in hun eigen handen. Als tafelgoochelaar loopt Gerard door de zaal en doet bij iedere tafel of elk groepje enkele trucs. Wanneer er onbekenden bij elkaar staan helpt Gerard hen om het ijs te breken. Goochelen is een (internationale) taal die iedereen begrijpt. Geloof het of niet: verwarring verbroedert.

  Omdat Gerard steeds met een kleine groep bezig is, kan de rest van het feest gewoon doorgaan. Eventueel kan er afgewisseld worden met centrale effecten, bijvoorbeeld om iets aan te kondigen, een spreker, een theaterstukje, de grootse opening van het diner, ...

  Een tafelgoochelaar brengt verbazing en magie in de alledaagse werkelijkheid

  Details over Tafelgoochelen

  Veel mensen hebben wel eens goocheltrucs op televisie gezien, of op een groot podium, maar nog nooit een tafelgoochelaar. Close-up magie zorgt voor de grootste verwondering, want het voelt heel bijzonder om de wondertjes van zo dichtbij mee te mogen maken. Hoe oud je ook bent, je verbaast je als een kind. Het onmogelijke wordt ineens mogelijk!

  Ook op het werk werkt het. Ieder persoonslid kent de situatie: je houdt een evenement met jouw bedrijf of organisatie. Er zijn belangrijke gasten, beroemde sprekers en de baas houdt een lange speech voor het hele team. Dan wil je de zaal vooraf alvast in een opperbeste stemming brengen. Activeren. Goochelaar Gerard lukt dat als geen ander! Magie werkt daardoor perfect als energizer. Een mindhack met geld, kaarten, elastiekjes of een dobbelsteen zorgt bovendien steevast voor levendige nagesprekken.

  Close-up magie zet een positieve toon op elk evenement

   

  Echte verbazing

  Goochelaar Gerard werkt tijdens zijn tafelgoochelact met verschillende attributen. Zo maakt hij gebruik van munten, kaarten, touwtjes en dobbelstenen. Zijn trucs zijn al even gevarieerd. Kaarten verdwijnen en verschijnen, munten reizen langs vele handen. De toekomst van een dobbelsteenworp voorspellen? Dat is voor Gerard werkelijk een koud kunstje.

  Sommige trucs laat hij de toeschouwers helemaal zelf uitvoeren. Zij mogen de kaarten schudden, delen, uitkiezen, of de dobbelsteen werpen. Op dat moment krijgt de magie nog een extra surreële dimensie. De goochelaar is niet direct bij de truc betrokken en toch werkt het.
  Dan vallen alle gesprekken stil. Dit is echt absoluut onmogelijk!

  Verwondering is een mooie emotie, een heel zeldzaam en bijzonder gevoel

   

  Close-up magie op feesten

   
  Viert u een verjaardag, huwelijk(sjubileum) of een ander groot feest? Tafelgoochelaar Gerard zorgt voor een bijzondere touch. Close-up goocheltrucs brengen afwisseling, zonder de aandacht van de jubilaris af te leiden. Omdat kleine groepjes de magie afzonderlijk meemaken, kan het grote feest ondertussen gewoon doorgaan.

  Na het zien van de goochelaar zullen mensen heel wat te bespreken hebben. En wanneer de ene tafel opmerkt dat de anderen inmiddels ook aan de beurt zijn geweest, wordt er enthousiast van plaats gewisseld om ervaringen uit te wisselen. 'Had jij door hoe hij dat deed!? ...' Zo'n quote klinkt Gerard inmiddels heel bekend in de oren... Na zijn flitsende optreden heeft iedereen altijd wat te vertellen, te vragen of te speculeren. ☺️

  Zoals de dichter J.C. Bloem zei:

  Het is een dagelijks wonder te leven!

  envellope
   

  Enkele referenties

  Kijk hier eens voor vele referenties van opdrachtgevers
  Goochelaar Gerard trad op voor vele particulieren en voor organisaties, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's close-up magic show:

  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close up goochel trucs. Van zeer dichtbij heeft Gerard onze gasten kennis laten maken met zijn magische trucs.
   Ton Vercammen - PWC
  • ""Gerard was 'mystery guest' tijdens een informele bijeenkomst die ik recent heb georganiseerd tussen bestuurders en medewerkers van een rekenkamer en een aantal statenleden. Op een innemende manier wist hij voor de aanwezigen kennis over 'waarnemen' (onderzoek) te verbinden met 'waarnemingen' (goochelen). Waardoor twee werelden samenkwamen, er verbazing en verwondering ontstond en een fijne sfeer. Heel geslaagd!" Simone Buissink - Provincie Drenthe
  • "Op origineel creatieve wijze heeft Gerard een magisch optreden verzorgd dat geheel in het teken van onze visie stond. Een centraal optreden voor de hele groep aanwezigen en "close" goochelen aan tafel, deze combinatie maakt dat iedereen nu een enthousiaste ervaring rijker is."
   Nico van Dooren - Port of Rotterdam
  tafelgoochelaar Gerard du Buf Magie Verwondering Goochelen Feesten

  Bedrijven en organisaties

  Goochelaar Gerard maakt ook elke teamdag tot een groot feest!

  Zoals al vermeld kan Gerard met close-up goocheltrucs langs de tafels gaan en de gasten verrassen. Daarnaast kan hij een jarige, pensionado of gediplomeerde speciaal in het zonnetje zetten.

  Hebben jullie samen met elkaar een project succesvol afgerond? Dan is een centrale goochelshow ook een leuk idee. Toch net wat magischer dan de burgemeester of de directeur die een fles champagne ontkurkt.

  Last but not least kan Gerard jouw hele team goocheltrucs leren door middel van een fantastische goochelworkshop. Magie als teambuilder!

  Nb. Non-profit organisaties krijgen korting.

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard werkte jarenlang als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens in de particuliere sfeer werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten en teamdagen.

  In 2007 gaf Gerard daarom zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. In deze nieuwe hoedanigheid geeft hij lezingen, workshops en - uiteraard - ook nog altijd goochelshows. Zijn magische activiteiten hebben twee belangrijke elementen gemeen. Gerards kracht in positieve communicatie verzekert u van een goede sfeer. Weinig goochelaars zijn zo toegankelijk. Gerard maakt gemakkelijk verbinding met jong en oud. Iedereen voelt zich bij hem op zijn gemak. Daarbij komt uiteraard het plezier van verwondering en fantasie.

  Met een beetje magie wordt het leven net wat mooier

  Tafelgoochelaar Gerard

   

  Top magisch entertainment

  Veelzijdig, tafelgoochelaar en podiumgoochelaar

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maatwerk optredens, dus altijd aansprekend

  Kan ook in het Engels  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen

  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.