Podiumgoochelaar Gerard, Centrale optredens

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Podiumgoochelaar Gerard, Centrale optredens!


  Als Podiumgoochelaar zorgt Gerard voor een gave goochelshow met altijd een maatwerk-verhaal.
  Zijn centrale goocheleffecten zullen ervoor zorgen dat jullie event nog lang onthouden zal worden.
  Elke gelegenheid krijgt magische grandeur met een topgoochelaar.

  Een combinatie met tafelgoochelen of een teamworkshop is mogelijk voor of na de centrale show.
  podium theater goochelen goochelaar Gerard du Buf podiumgoochelen

  Podiummagie:
  "Positief verrast met een specifieke invulling"

   

  In het kort

  Een centraal optreden is leuk voor jong en oud

  Een podiumgoochelaar is een feest voor jong en oud. De verwondering over magie verbindt iedereen. Daarom is een magische maatwerk-show ook zo'n fantastisch idee voor ieder bedrijf en elke organisatie. Je team kan zich samen verbazen.

  Wanneer er veel gasten van 'buiten' zijn helpt een goochelshow om het ijs te breken. Goochelen is een (internationale) taal die iedereen begrijpt. Geloof het of niet: verwarring verbroedert.

  Goochelaar Gerard beschikt over decennia aan podiumervaring. En niet alleen in het goochelen! Als trainer neemt hij een koffer vol kennis over NLP mee. Hij is een gelouterd Magisch Spreker.

  Deze veelzijdigheid helpt hem om op magische wijze de show te maken. Met trucs én met inhoud. Plezier gegarandeerd.

  Een podiumgoochelaar brengt verbazing naar een groot publiek

  Details over Podiumgoochelen

  Natuurlijk hebben we allemaal wel eens goocheltrucs op televisie gezien, maar een goochelaar in levende lijve meemaken, dat is toch echt andere koek. Podiumgoochelen zorgt voor het gevoel van een avondje uit, zelfs overdag.

  Het blijft bijzonder om een goochelshow van dichtbij mee te mogen maken. Hoe oud je ook bent, je voelt je ineens weer een kind. Het onmogelijke wordt ineens mogelijk.

  Stel je voor: je houdt een evenement met jouw bedrijf of organisatie. Er zijn belangrijke gasten, beroemde sprekers en de baas houdt een lange speech voor het hele team. Dan wil je de zaal eerst in de juiste stemming brengen. Activeren.

  Goochelaar Gerard kan dat als geen ander. Maatwerk is zijn specialiteit. Hij verdiept zich in jullie organisatie en weet wat er speelt. Zijn goocheltrucs zullen op het thema aansluiten. Ideaal om bijvoorbeeld een projectthema eens goed in de verf te zetten.

  Podiummagie zet het enthousiaste uitroepteken achter elk evenement!

   

  Echte verbazing

  Goochelaar Gerard werkt tijdens zijn centrale podiumact met verschillende objecten. Zo maakt hij gebruik van enorme munten, kaarten, puzzelstukken en touwen. Allemaal (much!) larger than life dus, want het moet natuurlijk wel goed te zien zijn. In deze meest spectaculaire vorm van goochelen zijn de gebruikte attributen daarom groot, groter, grootst. Net als de show!

  Uiteraard wordt het publiek uitgebreid bij het optreden betrokken. Gerard stelt vragen aan de zaal en haalt mensen op het podium om samen met hem een truc uit te voeren, tot groot vermaak van de andere aanwezigen. Het publiek heeft door wat er gebeurt, terwijl de uitverkorene denkt een waar mirakel mee te maken. En misschien is dat ook wel zo...

  Verwondering is een mooie emotie, een zeldzaam en bijzonder gevoel

  Podiummagie op feesten

  Vieren jullie een verjaardag, huwelijk(sjubileum) of ander feest in de particuliere sfeer? Een podiumgoochelaar zorgt voor een bijzonder magische touch. Een centraal goocheloptreden brengt afwisseling, bijvoorbeeld op het moment dat de gasten op het diner wachten.

  Natuurlijk hoeft een podiumgoochelaar niet letterlijk op een podium te staan. Het hoeft zelfs niet eens binnen te zijn, ook op een jaarmarkt, dorpsfeest of heidag past een centraal optreden prima. Zolang er maar publiek is - en Goochelaar Gerard goed zichtbaar.

  Na het meemaken van Gerards show zullen mensen flink wat te bespreken hebben. Nog tijdens het optreden wordt er al zachtjes met elkaar gefluisterd. 'Had jij door hoe hij dat deed!? ...' Zo'n quote klinkt Goochelaar Gerard inmiddels heel bekend in de oren. Na zijn flitsende trucs heeft iedereen altijd wat te vertellen, te vragen of te speculeren. ☺️


  Waar is dat magische feestje? Gewoon bij jullie in de buurt!

  envellope

  Enkele referenties

  Kijk hier eens voor vele referenties van opdrachtgevers
  Goochelaar Gerard trad al op voor vele organisaties en particulieren, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerards centrale podiumshow:

  • Tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC
  • "Wel vaker heb ik goochelaars bezig gezien maar wat Gerard ongelooflijk goed doet, is je meenemen in zijn verhaal. Hij zet je heerlijk op het verkeerde been waardoor de verbazing alleen maar toeneemt. Het is zeker geen standaard verhaal, want hij verdiept zich enorm in zijn publiek waardoor het akelig dichtbij komt. Vooral meemaken!"" Dick van der Vaart - IEP
  • "Op origineel creatieve wijze heeft Gerard een magisch optreden verzorgd dat geheel in het teken van onze visie stond. Een centraal optreden voor de hele groep aanwezigen en "close" goochelen aan tafel, deze combinatie maakt dat iedereen nu een enthousiaste ervaring rijker is."
   Nico van Dooren - Port of Rotterdam
  • "Goedemorgen Gerard, Jouw optreden was in een woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart. Deze krijgt een ereplaats in ons nieuwe huis in de buurt van het schilderij. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze om op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd 😜 - dat ze er niets van begrepen!"
   Sieko en Wilma - organiseerden een housewarming party
  tafelgoochelaar Gerard du Buf Magie Verwondering Goochelen Feesten

  Bedrijven en organisaties

  Goochelaar Gerard maakt van jullie dag een magische happening!

  Zoals vermeld kan Gerard een centrale show geven die met maatwerk op jullie bedrijf/organisatie is afgestemd. Daarbij kan hij uiteraard in één moeite door de jarige, pensionado of gediplomeerde op het podium roepen en speciaal in het zonnetje zetten.

  Is er een project succesvol afgerond? Een centrale gooschelshow is toch net even wat magischer dan de burgemeester die een praatje houdt, of de directeur die een fles champagne ontkurkt.

  Last but not least kan Gerard jullie hele team goocheltrucs leren door middel van een fantastische goochelworkshop. Wie weet steelt een collega de volgende keer magisch de show! 😉

  Live 90 tot 120 minuten.

  Nb. Voor non-profit organisaties gelden kortingstarieven.

  ook mogelijk met dynamische goochelworkshop ...

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard werkte jarenlang als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens in de particuliere sfeer werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten en teamdagen.

  In 2007 gaf Gerard daarom zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. In deze nieuwe hoedanigheid geeft hij lezingen, workshops en - uiteraard - ook nog altijd goochelshows. Al zijn magische activiteiten hebben twee belangrijke elementen gemeen. Gerards kracht in positieve communicatie verzekert u van een goede sfeer. Weinig goochelaars zijn zo toegankelijk. Gerard maakt gemakkelijk verbinding met jong en oud. Iedereen voelt zich bij hem op zijn gemak. Daarbij komt uiteraard het plezier van verwondering en fantasie.

  Met een beetje magie wordt het leven net wat mooier

  Podiumgoochelaar Gerard

   

  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; tafelgoochelaar en podiumgoochelaar

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maatwerk optredens, dus altijd aansprekend

  Kan ook in het Engels  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen

  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.