Magische
Goochelworkshop 

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Workshop Goochelen, Ontdek Magie!


  Altijd al een magisch goocheleffect willen leren? Laat Goochelaar Gerard een workshop geven!
  Niet alleen is Gerard zelf goochelaar, hij beschikt daarnaast over een kwart eeuw ervaring als trainer.
  Met deze workshop wordt goochelen voor iedereen mogelijk.

  Een Magic Workshop is altijd een succes op een teambuildingdag of tijdens een (personeels)feestje. 😊
  Na afloop krijgen de gasten het goochelmateriaal mee naar huis en met de uitleg-pagina kunnen ze thuis terugkijken.

  tafelgoochelen close-up goochelen goochelaar Gerard du Buf

  Workshop Goochelen:
  "Inspirerend en interactief!"

   

  In het kort

  Minstens 1 goocheleffect wordt tot in de puntjes aangeleerd

  Een workshop goochelen is een prachtige manier om zelf actief met goochelen bezig te zijn. De deelnemers leren een of meerdere magische effecten. Zij ontdekken de fijne kneepjes van de handelingen en de - even belangrijke! - presentatie ervan. Goochelaar Gerard legt alles stap voor stap uit. Elk detail wordt voorgedaan. Iedereen kan meedoen.

  De deelnemers krijgen goochelmaterialen, die ze aan het eind van de dag ook mee naar huis mogen nemen. Een truc is pas echt een succes, wanneer je deze thuis aan je vrienden, familie, buren kan laten zien - zonder dat Gerard standby staat. Op die manier zul je nog vaak aan deze workshop terugdenken. Wie weet raak je wel geïnspireerd om ook goochelaar te worden!

  Als iemand iets kan dan kan een ander het ook leren

  Details over de Magic Workshop

  Een Workshop Magic onder leiding van professioneel goochelaar Gerard du Buf verloopt als volgt. Eerst krijg je van Gerard een korte demonstratie te zien van de truc - of trucs - die jullie vandaag gaan leren. Hij vertelt iets over zijn eigen ervaringen in het oefenen van trucs, met name wat de do's en don'ts zijn.

  Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Met de goochelmaterialen gaan jullie oefenen. Stap voor stap wordt de truc uitgelegd, voorgedaan - en daarna kunnen jullie meteen meedoen. Wanneer de deelnemers het magische effect afdoende beheersen, gaan we vervolgens voor elkaar optreden. Dit simuleert meteen de prestatiedruk die een goocheltruc met zich meebrengt. Iedereen kijkt en niemand mag iets zien. Zie daar, de paradox van het goochelen.

  In dit laatste element van de workshop zit letterlijk en figuurlijk een les verstop, waar je ook wat aan hebt op je werk. We moeten allemaal wel eens een presentatie geven. Fouten maken hoort er dan bij. Het gaat erom dat het publiek het niet doorheeft. Het publiek moet zien, wat jij wil dat zij zien. Niets meer, niets minder. Dat is de diepere kern van elke goocheltruc. En het is deze wijze les die jullie in praktijk leren brengen in de loop van Gerards Workshop Goochelen.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!

  envellope

  Enkele referenties

  Kijk hier eens voor vele referenties van opdrachtgevers
  Goochelaar Gerard trad op voor vele particulieren en voor organisaties, waaronder ...

  Enkele referenties specifiek over Gerards Workshop Goochelen:

  • "Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf [...] waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."
   Jopie Bijl - Interflon
  • "Door de gedreven en originele wijze van presenteren werd het een workshop om niet snel te vergeten."
   Casper Vaandrager- VHP2
  tafelgoochelaar Gerard du Buf Magie Verwondering Goochelen Feesten

  Bedrijven en organisaties

  Goochelaar Gerard maakt iedere teamdag tot een groot feest!

  Een Workshop Goochelen wordt vaak gecombineerd met een Magische Lezing. Als trainer kan Goochelaar Gerard jullie veel vertellen over hoe ons brein werkt. Hoe wij kijken. En, vooral, hoe onze gedachten deze blik beïnvloeden.

  Gerard houdt lezingen over onder meer (Werk)Geluk, Persoonlijk Leiderschap en Waarneming. Eerst hoor je de theorie en vervolgens ga je er vrolijk mee aan de slag tijdens een op jullie dag afgestemde Workshop Magic.

  Vanzelfsprekend kan Gerard op een teamdag met perfect uitgevoerde close-up goocheltrucs de personeelsleden verrassen. Ook kan hij een jarige, pensionado of gediplomeerde in het zonnetje zetten met een speciaal op maat gemaakte truc.

  Hebben jullie samen met elkaar een project succesvol afgerond? Dan is een centrale goochelshow ook een leuk idee. Dat wordt toch net wat magischer dan de directeur die een fles champagne ontkurkt.

  Onthoud: Magie is een communicatief krachtige teambuilder. Goochelen zorgt voor verbluffend veel verbinding en is leuk voor jong en oud!

  Live 30 tot 120 minuten.

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard werkte jarenlang als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens in de particuliere sfeer werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten en teamdagen.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. In deze nieuwe hoedanigheid geeft hij lezingen, workshops en - uiteraard - ook goochelshows. Al zijn magische activiteiten hebben twee belangrijke elementen gemeen. Gerards kracht in communicatie verzekert u van een positieve sfeer. Weinig goochelaars zijn zo toegankelijk. Gerard maakt gemakkelijk verbinding met jong en oud. Iedereen voelt zich bij hem op zijn gemak. Daarbij komt uiteraard het plezier van verwondering en fantasie.

  Met een beetje magie wordt het leven net wat mooier

  GoochelWorkshop van Goochelaar Gerard


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; tafelgoochelaar en podiumgoochelaar

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

   Maatwerk optredens, dus altijd aansprekend

  Kan ook in het Engels


  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen

  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.