This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Almere

  Goochelaar Gerard du Buf in Almere

  Over niet al te lange tijd geeft u een (bedrijfs)feest in Almere of omgeving. Nu zoekt u naar een goede goochelaar. De keuze is haast eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties gestaafde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Almere?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars in een enorme hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van!

  Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met een ongelofelijke veelzijdigheid. Hij geeft zowel grote als kleine shows. Zowel op het podium, of recht aan tafel bij de mensen, het zogeheten Close-Up goochelen. Wat dacht je van een Magische Kerstman, een Santa die kan goochelen? Waar je ook voor kiest, Goochelaar Gerard houdt de aandacht er altijd bij. Indien gewenst kan een goochel-act worden uitgebreid met een Magische Lezing of een workshop. Leer zelf de leukste trucs!

  We kennen het Flevolandse Almere als de groeistad van Nederland. Almere staat vol bijzondere bouwwerken. Daarnaast is Almere een plek vol bedrijvigheid en vernieuwing. Een goede plek voor een verrassende show! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een goocheloptreden, uitbreidbaar met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf uit Noord-Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Goochelaar Gerard trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen, beurzen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Almere genieten van zijn magische kunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Geen gewone goochelaar dus! Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Almere en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard kan de volgende type shows verzorgen:

  Gerards goochelshow kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een goochel-act is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van een kwalitatief hoogwaardige goochelaar in de omgeving van Almere, Lelystad, Emmeloord of Dronten.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Almere

  Goochelaar in Almere

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.