This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Amersfoort

  Goochelaar Gerard du Buf in Amersfoort

  Weldra organiseert u een evenement in Amersfoort of omgeving. Op dit moment zoekt u naar een goochelaar. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties aangetoonde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Amersfoort?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars in een enorme hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van!

  Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met aandacht, inhoud en interactie. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen de Utrechtse stad Amersfoort van haar historische binnenstad met de befaamde Muurhuizen en middeleeuwse grachten en poorten. Daarnaast zijn flink wat uitgaansgelegenheden. Amersfoort beschikt als groeistad over steeds meer bedrijvigheid en nog niet-ontdekte pareltjes. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Goochelaar Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea en beurzen) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Amersfoort genieten van zijn magische spreekkunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Amersfoort en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de volgende type shows:

  Gerards shows kunnen volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een goochel-act is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk. Of wat dacht je van een Magische Kerstman?

  Geniet van kwalitatief hoogstaande magie in de omgeving van Amersfoort, Blaricum, Nijkerk, Leusden of Blaricum.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Amersfoort

  Goochelaar in Amersfoort

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.