This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Apeldoorn

  Goochelaar Gerard du Buf in Apeldoorn

  Over niet al te lang etijd organiseert u een evenement in Apeldoorn of omgeving. Nu zoekt u naar een spreker. De keuze is haast eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties gestaafde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Apeldoorn?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars in een enorme hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van!

  Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met verdieping. Magie houdt de aandacht er altijd bij. Bovendien illustreren Gerards trucs letterlijk en figuurlijk de boodschap: je ziet wat je wil zien. Zo steek je nog wat op ook.

  We kennen de Gelderse stad Apeldoorn allemaal van de Apenheul en Paleis Het Loo. Het is een stad vol groen en oude treinen. Daarnaast beschikt Apeldoorn over heel wat verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Of ontmoet je de Magische Kerstman Wat een interactie!

  Goochelaar Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Zijn referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Apeldoorn genieten van zijn magische kunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Apeldoorn en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard verzorgt de volgende type shows:

  Een show van Gerard kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. A little bit of magic vormt een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van hoogwaardig entertainment in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Twello.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Apeldoorn

  Goochelaar in Apeldoorn

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.