This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Den Bosch

  Goochelaar Gerard du Buf in Den Bosch

  Binnenkort organiseert u een evenement in Den Bosch of omgeving en nu zoekt een goochelaar. De keuze is haast oneindig. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties gestaafde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Den Bosch?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaar, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van!

  Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met leerzame interactie. Magie houdt de aandacht er altijd bij. Gerards trucs illustreren letterlijk en figuurlijk de boodschap : communicatie zit vol uitdagingen. Wij zien slechts wat wij denken te zien en we horen alleen wat we willen horen.Dat maakt goochelen ook zo verdraaid interessant!

  We kennen de Noord-Brabantse stad Den Bosch (officieel: 's-Hertogenbosch) als de gemoedelijke hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, met een geweldig carnaval en tal van katholieke bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Daarnaast is het een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Magisch Spreker Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens ook uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Den Bosch genieten van zijn magische kunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een fijn gevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Den Bosch en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft allerlei type shows:

  Gerards shows kunnen volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een Goochelact een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van entertainment in de omgeving van gemeente 's-Hertogenbosch, Oisterwijk, Goirle of Drunen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Den Bosch

  Goochelaar in Den Bosch

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.