This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Den Haag

  Goochelaar Gerard du Buf in Den Haag

  Wat leuk dat u een evenement op (lange) poten zet in de omgeving van Den Haag. Een goochelaar vinden is vaak een hele toestand. De keuze-opties lijken eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft met referenties aangetoonde kwaliteit en is toch prima betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Den Haag?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan vele goochelaars, in allerlei soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met communicatieve kracht. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen Den Haag (deftiger: 's-Gravenhage) als de Hofstad. Onze regering en tal van andere politieke instituten zetelen er. De harten van de voetbalfans kloppen geelgroen en de grote schrijvers Louis Couperus en Spinoza leefden er. Daarnaast is Den Haag een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Goochelaar Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Den Haag genieten van zijn magische kunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Den Haag en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Goochelaar Gerard geeft allerlei soorten shows:

  Gerards act kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een goochelshow is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van infotainment in de omgeving van de gemeente 's-Gravenhage, Rijswijk, Zoetermeer of Scheveningen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Den Haag

  Goochelaar in Den Haag

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.