This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Dordrecht

  Goochelaar Gerard du Buf in Dordrecht

  U organiseert een evenement in Dordrecht of omgeving. Nu zoekt u naar een flitsende goochelaar. De keuze-opties stapelen zich rap op. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties angetoonde kwaliteiten en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Dordrecht?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaar in een enorme hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert boeiende inhoud met zijn fantastische goochelkunsten. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen de Zuid-Hollandse stad Dordrecht van belangrijke gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis, zoals de Dordtse Synode en de Sint Elizabethsvloed. Dordrecht is een van de oudste steden van Nederland. De binnenstad bewijst dat. Er staan vele prachtige herenhuizen, vaak recht aan het water. Door het vele water in de stad heeft Dordrecht zelfs wat van Venetië. Daarnaast is Dordrecht een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens uit Breda afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Dordrecht genieten van zijn magische spreekkunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Dordrecht of een van de andere Drechtsteden, Zwijndrecht, Sliedrecht en Barendrecht – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de volgende shows:

  Gerards optreden kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een magic happening is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van magisch entertainment in de omgeving van Dordrecht, Moerdijk, Oud-Beijerland of Ridderkerk.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Dordrecht

  Goochelaar in Dordrecht

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.