This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Eindhoven

  Goochelaar Gerard du Buf in Eindhoven

  U bent bezig een evenement te organiseren in Eindhoven of omgeving. Nu zoekt u naar een goochelaar. De keuze is haast eindeloos. De een komt nog altijd met duiven aan, een volgende met een stok kaarten. De vraag blijft: wie boeit? wie verrast echt? Welke goochelaar heeft door referenties gestaafde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Eindhoven?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Uiteraard, er bestaan bijzonder veel goochelaars in een enorme hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert inhoud met zijn fantastische goochelkunsten. Hij legt echt contact met mensen. Geeft ze wijze lessen mee. Magie helpt daarbij.

  We kennen de Noord-Brabantse stad Eindhoven allemaal van Philips en PSV. Tegenwoordig zijn de Eindhovense ambities verenigd in Brainport bijzonder indrukwekkend. Daarnaast is Eindhoven een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid, bijvoorbeeld aan Strijp-S. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens ook van het Brabantse land – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Goochelaar Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Eindhoven genieten van zijn magische kunsten.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Eindhoven en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de volgende soorten shows:

  Gerards act kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een Magic Show is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van infotainment in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Nuenen of de Meierijstad.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Eindhoven!

  Goochelaar in Eindhoven

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.