This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Emmen

  Goochelaar Gerard du Buf in Emmen

  Over niet al te lange tijd organiseert u een evenement in Emmen of omgeving. Nu zoekt u naar een goochelaar. De keuze is reuze! Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties gestaafde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Emmen?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan gigantisch veel goochelaars in een enorme hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met korte levenslessen en fijne publieksparticipatie. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen de Drentse stad Emmen natuurlijk van de Zoo en de Hunebedden. Een verbluffend natuurkunstwerk is de Broken Circle and Spiral Hall. De gemeente Emmen is qua inwoneraantal het grootste in Drenthe. Er zijn dan ook heel wat uitgaansgelegenheden te vinden. Daarnaast is Emmen een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Emmen genieten van zijn magische kunsten.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in gemeente Emmen en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft shows die leuk zijn voor jong en oud:

  Gerards act kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een goochelshow is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een gezellig feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van entertainment in de omgeving van Emmen, Coevorden, Klazienaveen of Assen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Emmen

  Goochelaar in Emmen

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.