This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Maastricht

  Goochelaar Gerard du Buf in Maastricht

  Over niet al te lange tijd organiseert u een evenement in Maastricht of omgeving. Nu zoekt u naar een fijne goochelaar. De keuze lijkt haast eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties gestaafde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Maastricht?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars, groot en klein, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert een vlotte, leerzame en betrouwbare presentatie met zijn fantastische goochelkunsten. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen de Limburge hoofdstad Maastricht als de meest Bourgondische stad van Nederland. Door haar uiterst zuidelijke ligging, dichtbij Duitsland en Belgie is haar uitstraling met recht internationaal en uniek in Nederland te noemen. Het Vrijthof en de prachtige boekhandel Dominicanen zijn beroemd, net als het carnaval en de Amstel Gold Race. Daarnaast is Maastricht een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Maastricht genieten van zijn magische spreekkunsten.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Maastricht en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de volgende type shows:

  Gerards act kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een Magische Show is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Goochel-Workshop is mogelijk.

  Geniet van entertainment in de omgeving van Maastricht, Sittard, Geleen of Kerkrade.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Maastricht

  Goochelaar in Maastricht

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.