This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Nijmegen

  Goochelaar Gerard du Buf in Nijmegen

  Goochelaar Gerard heeft zelf jarenlang in Nijmegen gewoond, eerst in Bottendaal en vervolgens in Malden. Een entertainer die Nijmegen door-en-door kent, daarbij is uw evenement in de juiste handen. Lees verder om te weten te komen wat Gerard voor uw speciale gelegenheid allemaal kan doen

  Over niet al te lange tijd organiseert u een evenement in Nijmegen of omgeving. Nu zoekt u naar een bijzonder goochelaar. De keuzemogelijkheden zijn bijkans oneindig. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties onderschreven kwaliteit en is toch goed betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Nijmegen?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Als gezegd, er bestaan ontzettend veel goochelaars, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert betrouwbare inhoud met zijn fantastische goochelkunsten. Niet zomaar een goochelaar dus, maar een hele ervaring, met vele kwinkslagen en levenslessen. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen de Gelderse stad Nijmegen van de universiteit, de fraaie architectuur en natuurlijk, het door Frank Boeijen bezongen Kronenburgerpark. Er zijn tal van culturele uitgaansgelegenheden zoals Doornroosje en Merleyn. Daarnaast is Nijmegen een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Gerard levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerard's referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Nijmegen genieten van zijn magische kunsten.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Nijmegen en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de volgende Magische Shows:

  Gerards act kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een Magische Show is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van entertainment in de omgeving van Nijmgen, Berg en Dal, Beek-Ubbergen, Beuningen of Wijchen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Nijmegen!

  Goochelaar in Nijmegen

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.