This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Rotterdam

  Goochelaar Gerard du Buf in Rotterdam

  Over enige tijd organiseert u een evenement in Rotterdam of omgeving en nu zoekt u naar een goochelaar. De keuze is haast eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties bewezen kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Rotterdam?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard is een kei in communicatie en combinert dit met zijn fantastische goochelkunsten. Magie houdt de aandacht er altijd en overal bij.

  We kennen Rotterdam als prachtige, moderne stad, een echte metropool met dito skyline. Iedereen wijst de Kuip en de Euromast zo aan. Daarnaast is het ook de stad waar Magisch Spreker Gerard geboren is!😊Rotterdammers houden van aanpakken, dat weet iedreen. Een goede plek voor een Magic Show vol interactie en participatie. Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard is uw Rotterdamse evenement in de juiste handen. Hij  levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Rotterdam genieten van zijn magische kunsten.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Rotterdam en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de volgende soorten Magic Shows:

  Gerards act kan middels maatwerk volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een Magische Performance is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van entertainment in de omgeving van Rotterdam, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Schiedam en Vlaardingen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Rotterdam

  Goochelaar in Rotterdam

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.