This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Tilburg

  Goochelaar Gerard du Buf in Tilburg

  Over niet al te lange tijd organiseert u een evenement in Tilburg of omgeving. Nu zoekt u naar een goochelaar. De keuze is haast eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het even spreekwoordelijke magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft door referenties gestaafde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Tilburg?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars, maar een heuse Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met vrolijke anekdotes, levenslessen en interactie met het publiek. Magie houdt de aandacht er altijd bij en kan zelfs voor nieuwe inzichten zorgen.

  We kennen de Noord-Brabantse stad Tilburg als de Kruikenstad. Er zijn culturele uitgaansgelegenheden en carnaval en de Roze Kermis worden uitgbundig gevierd. Daarnaast is Tilburg een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens ook uit het Brabantse land afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerard's referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Tilburg genieten van zijn magische kunsten.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Tilburg en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de onderstaande shows:

  Gerards act kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een vlotte goochelshow is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is trouwens mogelijk.

  Geniet van entertainment in de omgeving van Tilburg, Oisterwijk, Goirle of Drunen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Tilburg

  Goochelaar in Tilburg

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.