This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Utrecht

  Goochelaar Gerard du Buf in Utrecht

  U bent bezig een evenement te organiseren in Utrecht of omgeving en nu zoekt u naar een kwalitatief hoogstaande goochelaar. De keuze is haast eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het magische bos niet meer. Welke spreker heeft door referenties aangetoonde kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Utrecht?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars in allerlei soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van! Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met levenslessen, kwinkslagen en interactie. Een goochelaar waar je ook nog wat van opsteekt. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen Utrecht als de meest centrale stad van Nederland. Iedereen wijst de Dom zo aan. Er zijn veel studenten en nog meer fietsen. Aan de grachten zitten prachtige winkeltjes. Utrecht is een plek vol culturele bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Goochelaar Gerard komt zelf geregeld in Utrecht, en uw evenement is bij hem dan ook in de juiste handen, want hij kent de vibe van de stad. Gerard levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Goochelaar Gerards referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Utrecht genieten van zijn magische kunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Utrecht en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft de onderstaande shows:

  Gerards goochelact kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een staaltje topmagie is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van entertainment in Utrecht of omgeving.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Utrecht

  Goochelaar in Utrecht

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.