This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Zwolle

  Goochelaar Gerard du Buf in Zwolle

  Binnen afzienbare tijd organiseert u een evenement in Zwolle of omgeving. Nu zoekt u naar een goochelaar. De keuze is onwaarschijnlijk groot. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het Westerveldse bos niet meer. Welke goochelaar heeft prima referenties van uiteenlopende bedrijven en organisaties en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Zwolle?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontzettend veel goochelaars in alle soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van!

  Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met bijzondere interactie. Zijn actie is leuk en leerzaam. Magie houdt de aandacht er altijd bij.

  We kennen de Overijsselse hoofdstad Zwolle van de pittoreske grachten, het museum de Fundatie en als geboorteplaats van rock 'n roll-ster Herman Brood en Nederlands eerste grote fantasy-auteur Wim Gijsen. Daarnaast is Zwolle een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende act! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij kan levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podium te goochelen. Wat een interactie!

  Spreker Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Zijn referenties komen van Maastricht tot Groningen. Laat ook Zwolle genieten van zijn magische kunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Goochelaar Gerard naar jullie toe in Zwolle en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerards keynote kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een Magische Show is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van entertainment in de omgeving van Zwolle, Kampen, Dronten of Dalfsen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Zwolle!

  Goochelaar in Zwolle

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard du Buf Goochelaar Magician Tafelgoochelaar Magie Magic Huwelijksgoochelaar Kerstman Workshop Beurs Podium Stage Showbiz

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.