This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Babywinkels die voor meer magie zorgen


  Wilt u uw klanten een mooie dag helpen beleven? Dankzij zijn ervaringen als Gender Reveal Party Goochelaar en Huwelijksgoochelaar is Gerards show een bijzonder op prijs gestelde suggestie.

  Goochelkunst maakt de allermooiste levensmomenten nog magischer!

  Goochelaar Gerard gebruikt voor alle bekende en geliefde goochelspullen, maar natuurlijk ook speciale thema-attributen zoals blauwe en roze kaarten, confetti en slingers. Dat wordt een heel bijzondere onthulling!
  gender onthulling feest jongen of meisje magisch

  Gender Reveal Party
  Maak de komst van een nieuwe baby nog magischer!

  Originele manier om het geslacht van jullie baby te onthullen

  Kan kop of munt het gender bepalen?
  Ontdek het tijdens deze speciale show 🥳

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets heel magisch plaatsvindt dichtbij de toeschouwers en vaak zelfs in hun eigen handen. De mensen geloven nauwelijks wat ze meemaken!

  Daarom is magie ook zo'n leuke manier om op een Gender Reveal Party de positieve spanning nog verder op te voeren, tot het grote moment komt. Wat zal het worden, een jongen of een meisje? De (aanstaande) ouders maken op een originele manier het geslacht van hun baby bekend. Magie vanaf het prille begin!

  Gerards trucs zullen op de genderrevealparty vrijwel allemaal in het (baby)thema staan. Natuurlijk komen de kleuren roze en blauw dan langs, bijvoorbeeld op de speelkaarten. Ook verwerkt Gerard wat eigen ervaringen in zijn trucs, want hij heeft zelfs twee magische kinderen opgevoed.

  Als goochelaar en als mens staat Gerard bekend om zijn toegankelijke en warme persoonlijkheid, vrolijke kwinkslagen en bijzondere levenslessen. Wanneer de gasten na afloop van deze speciale Gender Reveal Party op een roze of blauwe wolk naar huis gaan, zullen zij nog heel wat wat te vertellen hebben.

  Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een toepasselijk verhaal

  Ringen

  Harten

  Kaarten

  Touwen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

  Overgewaaid uit Amerika - Gender Reveal Parties

  Een gegarandeerde sfeermaker om jouw gasten in de feeststemming te brengen

  Een nieuw kind?
  De voorpret begint 🥳

  Op een genderrevealparty willen de aanstaande ouders alleen het beste van het beste meemaken. Ook wat betreft het entertainment-programma moet alles tiptop in orde zijn. Gerard is als HuwelijksGoochelaar(.com) een bekende professional in het verzorgen van een magische dag in de sfeer van romantiek en familie. Van het een komt het ander, nietwaar?

  Of het nu gaat om een centraal optreden dat meteen het grote onthullingsmoment vormt, of om een sideshow met tafelgoochelen. Alle magie staat in het teken van het nieuwe en bijzondere leven dat eraan komt, dat is de echte magie! Jullie maken het wonder van de liefde mee.

  Een Gender Reveal Party vormt natuurlijk een heel persoonlijke gelegenheid, samen met naaste familie en vrienden. Meestal brengen mensen gepersonaliseerde versieringen aan in het hele huis. De 'feestzaal' sprankelt van de eigen stijl van het (aanstaande) gezin. Da's logisch!

  Tegelijkertijd wil je de feestgangers wel op een originele manier verrassen, anders geef je geen bijzonder feest! Gelukkig levert Goochelaar Gerard altijd maatwerk. Hij luistert naar jullie wensen en kan daar zijn show perfect op afstammen. Dat noemen wij nu echt een 'tandje' chiquer!

  Goochelaar Gerard is het leukste idee voor een geslaagde genderrevealparty!

  Wat waren en zijn wij blij met deze keuze!

  envellope

  Referenties

  Klik hier voor meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor particulieren en organisaties, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's magic weddingshow:

  • "Wij hebben een feestje gegeven t.g.v. onze verjaardagen en het feit dat wij 25 jaar bij elkaar waren. Voor extra vermaak van de kleine en "grote" kinderen hadden wij besloten om een goochelaar te engageren en dus zijn wij gaan googelen. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Gerard du Buf en wat waren en zijn wij blij met deze keuze. Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn Goochelkunsten te vertonen. Kortom: mede dankzij de aanwezigheid van Gerard du Buf is ons feestje uitermate geslaagd! Een absolute aanrader!"
   Henk en Carola Betten - Zilveren Bruiloft
  • "Goedemorgen Gerard, jouw optreden was in een woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart, hij krijgt een ereplaats in ons nieuwe huis in de buurt van het schilderij. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd ☺ - dat ze er niets van begrepen! Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Je bent veel langer gebleven dan afgesproken en had op die manier tijd voor iedereen. Je deed het op een professionele en bescheiden manier en ook dat viel in de smaak bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt."
   Sieko en Wilma - Robijnen Bruiloft

  Live

  Afhankelijk van de locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Close-up goochelen is al mogelijk met slechts een kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote zalen. Gerard beschikt daarnaast over meer dan een kwart eeuw ervaring als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Online

  Ook online is goochelen magisch:
  Dankzij zijn professionele thuisstudio kan Gerard vanuit huis een show geven. Met deels dezelfde en deels nieuwe trucs. Leuk om te streamen vanaf een groot scherm in de zaal.

  Goed om te weten: Gerards Goochelshow kan qua inhoud en tijdsduur exact naar jouw wensen worden aangepast. Dat wordt een magische online meeting!

  Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
  Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Al 25+ jaar is Gerard getrouwd en al 25+ jaar goochelt hij. 😊

  In de periode dat Goochelaar Gerard zelf trouwde en samen met zijn vrouw twee kinderen kreeg, werkte hij als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens in de particuliere sfeer werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. In deze hoedanigheid geeft hij lezingen, workshops en - uiteraard - goochelshows! Gerards kracht in positieve communicatie verzekert u gegarandeerd van een goede sfeer. Gerard maakt gemakkelijk verbinding met jong en oud. Iedereen voelt zich thuis. Daarbij komt uiteraard het plezier van verwondering en fantasie.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Babywinkels


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.