This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Catering met magische trek


  Run jij een cateringbedrijf, een partyservice of werk jij als cateraar? Dan weet je dat eten een beleving is. Een snufje magie helpt jouw gasten aan een overheerlijke maaltijd.
  Dankzij zijn ruime ervaring als Goochelaar én Spreker is Gerard du Buf een geweldige keuze een magische gang aan jouw klanten te presenteren.

  Goochelkunst maakt jouw service nog verukkelijker

  Goochelaar Gerard is geen gewone goochelaar. Hij treedt ook op als Magisch Spreker. Hij weet namelijk bijzonder veel van positieve communicatie.
  De sfeer bij zijn goochelshows is daardoor altijd heel toegankelijk, met vele lachende gezichten en vrolijke interactie. Dat smaakt!

  Goochelkunst bij culinaire hoogstandjes

  Een originele manier om jouw (tafel)gasten te verrassen

  Wat maakt een maaltijd tot iets magisch?
  Het moment dat mensen werkelijk verbaasd zijn!

  Goochelen blijft geweldig voor jong en oud. Er gebeurt iets magisch onder de ogen van de toeschouwers - vaak zelfs in hun eigen handen. De mensen geloven niet wat ze meemaken!

  Net zoals een goede kok gaat Goochelaar Gerard's magie om de juiste combinaties maken. Een maaltijd bestaat uit een uitgekiende afwisseling van ingrediënt en smaaksensaties. Goochelaar Gerard legt ook de juiste verbinding, hij brengt meer dan zomaar wat goocheltrucs, zijn act bestaat uit een combinatie van verhalen en magische kunst.

  Daarom werkt een optreden van Goochelaar Gerard ook zo goed om de gasten van een horeca-gelegenheid nog wat verder in de watten te leggen. Gerard levert altijd maatwerk, zorgvuldig afgestemd op het karakter van jouw opdrachtgever.

  Vooraf overlegt Gerard welke goocheleffecten hij zal meebrengen. Enthousiast verdiept hij zich in de sfeer van de gelegenheid, om het geheel goed aan te laten sluiten.

  Goochelaar Gerard geeft de gasten meer dan een gewone goochelaar. Als ervaren trainer in de Positieve Psychologie en NLP zorgt Gerard altijd voor een smaakvol geheel!

  Ringen

  Harten

  Kaarten

  Touwen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

  goochelaar gerard tafelgoochelaar close-up goochelaar

  Tafelgoochelaar

  Als Tafelgoochelaar loopt Gerard langs de tafels, waar mensen bij elkaar zitten of staan. Omdat elk groepje apart Gerards korte show meemaakt, wordt de voorpret aan de andere tafels alvast aangewakkerd. Op een horeca-locatie zijn vaak gasten aanwezig uit alle windstreken. Gelukkig is goochelkunst een internationale taal. Iedereen begrijpt het! Dat is nog eens de perfecte ijsbreker, ruim voor het toetje wordt geserveerd.

  goochelaar gerard huwelijk huwelijksgoochelaar bruiloft magische show ceremoniemeester

  Huwelijksgoochelaar

  Verzorg je de catering bij een huwelijksfeest of bruiloft? Magie zet een uitroepteken achter de mooiste dag van het jaar voor het paar. Als Huwelijksgoochelaar vermaakt Gerard de bruiloftsgasten en het bruidspaar met zijn allerbeste trucs. Hij gebruikt daarbij vele attributen, waaronder - uiteraard - twee grote trouwringen! Zijn magie is heerlijk chique en warm.

  goochelaar gerard restaurant magie show ober live goochelen

  Restaurantgoochelaar

  Wanneer je als cateraar ook een (bedrijfs)restaurant runt, kan Goochelaar Gerard jouw maaltijden met een snufje magie opluisteren. Als Restaurantgoochelaar mengt hij zich tussen de gasten. Deze dag is hij jullie medewerker! Er kan nu plotseling een fles rosé uit een ballon komen. En wat is er met het magische bestek aan de hand? Zelfs het afrekenen aan de kassa wordt een magische verrassing.

  envellope

  Referenties

  Klik hier voor nog veel meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor vele particulieren en organisaties, zoals ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's magische maatwerk shows op locatie:

  • Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn goochelkunsten te vertonen. Een absolute aanrader!
   Henk en Carola Betten - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close-up goocheltrucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC
  • Wij hebben genoten van het interactieve optreden. Je hebt echt leuke goocheltrucs en vooral een goed verhaal met bijbehorende beleving. Complimenten!
   Hans Paalvast - Zorginstituut Nederland

  Particulier

  Voor particulieren is de vaste prijs € 599,- tot 3 uur.
  Deze prijs is inclusief 9% btw. Ieder uur extra is € 100,- extra.
  Hiervan ontvangt de boeker/locatie € 75,-.

  Deze prijs is all-inclusive, dus ook inclusief de reiskosten.
  Kies zelf voor direct of indirect verrekenen:
  Direct verrekenen = Gerard stuurt jullie een factuur van € 524,-.
  Indirect verrekenen = Gerard stuurt de klant een factuur van € 599 incl.btw.
  Vervolgens maakt hij aan jullie € 75,- over.

  • Bij een gemiddelde van 5 boekingen per jaar beschouwt Gerard zichzelf als jullie 'huisgoochelaar' en gaat hij reclame voor jullie maken op zijn social media.
  • Iedere 10e boeking in een kalenderjaar is helemaal gratis, zodat alle inkomsten voor de boeker/locatie zijn.

  Zakelijk

  Voor zakelijke klanten is de vaste prijs € 849,- tot 3 uur.
  Deze prijs is exclusief 9% btw. Ieder uur extra is € 100,- extra.
  Hiervan ontvangt de boeker/locatie € 100,-.

  Deze prijs is all-inclusive, dus ook inclusief de reiskosten.
  Kies zelf voor direct of indirect verrekenen:
  Direct verrekenen = Gerard stuurt jullie een factuur van € 749,- ex. btw.
  Indirect verrekenen = Gerard stuurt de klant een factuur van € 849,- ex. btw.
  Vervolgens maakt hij € 100,- aan jullie over.

  • Bij een gemiddelde van 5 boekingen per jaar beschouwt Gerard zichzelf als jullie 'huisgoochelaar' en gaat hij ook reclame voor julie maken via zijn vele mediakanalen.
  • Iedere 10e boeking in een kalenderjaar is helemaal gratis zodat alle inkomsten voor de boeker/locatie zijn.

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie. Tegenwoordig gebruikt en deelt hij die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook het eraan toe gaat op het werk, in het brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Catering


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.