This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  De ideale goochelaar voor HRM


  Werk je op een HRM-afdeling en wil je magisch uitpakken bij een speciale gelegenheid? Dankzij zijn ervaringen als Goochelaar en Magisch Spreker is Gerard de beste keuze.

  Goochelkunst maakt jullie personeelsfeest nog magischer

  Goochelaar Gerard is van alle markten thuis. Hij beschikt over jarenlange ervaring als bedrijfstrainer. Hij weet wat er speelt op kantoor. Dat worden trucs op maat voor HRM!

  Goochelkunsten speciaal voor HRM

  Een unieke en originele manier om je personeel te verrassen

  Wat is het geheim van teamverbinding?
  Ontdek het tijdens deze speciale HRM show 🥳

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets magisch plaatsvindt onder de ogen van de toeschouwers en vaak zelfs in hun handen. De mensen geloven nauwelijks wat ze meemaken! Net als HRM gaat magie om verbinding. Samen behalen we de beste resultaten.

  Om die reden is magie ook zo'n leuke manier om de vrolijkheid op een personeelsfeestje nog verder aan te wakkeren. Goochelaar Gerard du Buf levert maatwerk voor HRM. Vooraf overlegt hij welke goocheleffecten hij mee zal nemen, om het geheel zo goed mogelijk op jullie team, bedrijf, organisatie of dagthema aan te laten sluiten. Zijn ervaring als bedrijfstrainer zorgt voor de juiste toon. Het hele kantoor in rep en roer!


  Goochelaar Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een toepasselijk verhaal

  Ringen

  Harten

  Kaarten

  Touwen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

  goochelaar gerard tafelgoochelaar close-up goochelaar

  Tafelgoochelaar

  Als Tafelgoochelaar Als tafelgoochelaar loopt Gerard langs de tafels, waar groepjes mensen bij elkaar staan. Dit is ideaal tijdens de borrel na afloop van een event, of wanneer mensen staan te wachten op een presentatie. Omdat elk groepje apart Gerards korte show meemaakt, wordt de voorpret aan de andere tafels alvast aangewakkerd. De goochelkunst is een internationale taal, het werkt dan ook perfect als ijsbreker wanneer er gasten van buiten zijn.

  Podiumgoochelaar

  Tijdens zijn centrale show treedt Goochelaar Gerard op vanaf het podium. Hij neemt daarvoor extra grote attributen mee, zodat deze ook goed zichtbaar zijn voor de mensen achterin de zaal. Een podiumact werkt bijvoorbeeld goed als intermezzo tijdens een groter evenement, zo kunnen de aanwezigen op een congresdag de zinnen even goed verzetten. Een centrale show kan ook een vrolijk onderdeel zijn van een presentatie.
  goochelaar gerard magische workshop teambuilding magic " >

  Magische Workshop

  Organiseer je een teamdag vol workshops, lezingen en inspiratiesessies? Denk dan eens aan een Magische Workshop. Nu kunnen jullie eindelijk het geheim van magie doorgronden. In zijn Magische Workshop leert Gerard het hele team 1 (of meerdere!) trucs. Je hebt er zelfs tijdens het werk nog wat aan, want de spanning van een goocheltruc uitvoeren voor een publiek... Dat is net alsof je een belangrijke presentatie houdt.
  goochelaar gerard magische kerstman magical santa kerstmis " >

  Magische Kerstman

  Leuk voor jong en oud. De kerstman! Maar deze kerstman kan heel wat meer dan 'ho ho ho' zeggen. De kinderen (van 0 tot 100) worden vermaakt met geweldige goocheltrucs door de Magische Kerstman. Gerard mengt zich tussen de mensen met zijn magische effecten en zijn vriendelijke voorkomen. Naast de bijzondere magische ervaringen willen mensen ook vaak met hem op de foto. Smile, it's magical! 😊
  goochelaar gerard magische lezing magic " >

  Magisch Spreker

  Gerard treedt ook op als Magisch Spreker. Dankzij zijn ervaring als (bedrijfs)trainer heeft Gerard al vele organisaties overtuigt van hun kunnen. Gerard spreekt onder meer over Leiderschap en Geluk. Magie helpt om de positieve boodschap te onthouden.
  envellope

  Referenties

  Klik hier voor meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor particulieren en organisaties, waaronder ...

  Enkele referenties specifiek over Gerard's optredens voor kantoorpersoneel:

  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close-up goocheltrucs. Van zeer dichtbij heeft Gerard onze gasten kennis laten maken met zijn magische trucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC
  • Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende, magische workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en onze boodschap (twee jaarthema's) letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."
   Jopie Bijl - Interflon

  Live

  Afhankelijk van de locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Close-up goochelen is al mogelijk met slechts een kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote zalen. Gerard beschikt daarnaast over meer dan een kwart eeuw ervaring als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook het eraan toe gaat op het werk, in het brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar HRM


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.