This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Magie in jouw restaurant dankzij Goochelaar Gerard

  Wordt er een speciale gelegenheid in jouw restaurant, café of bar gevierd? Een goochelaar valt altijd in de smaak.
  Dankzij zijn ervaring als Goochelaar én Spreker is Gerard de beste keuze voor entertainment in de horeca, zowel binnen in het restaurant, als in zalen, als op het terras.

  Goochelkunst maakt jouw locatie bijzonder magisch


  Goochelaar Gerard is geen gewone goochelaar. Hij treedt ook op als Magisch Spreker. Communicatie is zijn kracht. De sfeer bij zijn shows is daarom altijd open en toegankelijk, met vele lachende gezichten als gevolg.

  Goochelkunst voor horeca-locaties

   

  Een originele manier om jouw (tafel)gasten te verrassen

  Wat maakt een diner magisch?
  Daar waar mensen verrast worden 🥳

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets magisch plaatsvindt onder de ogen van de toeschouwers en vaak zelfs in hun eigen handen. De mensen geloven nauwelijks wat ze meemaken! Net als een goede maaltijd gaat magie om de juiste verbindingen en combinaties maken. Alleen in samenhang behalen we resultaat!

  Om die reden is magie ook zo'n leuke manier om de vrolijkheid in jouw restaurant nog wat verder op te stoken. Goochelaar Gerard du Buf levert maatwerk. Vooraf overlegt hij over de doelgroep en het thema om zo goed mogelijk aan te sluiten op de gelegenheid. Als trainer in de Positieve Psychologie zorgt Gerard altijd voor de juiste, warme toon!

  Goochelaar Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een smakelijk verhaal

  Goochelaar voor elk moment

  Gerard heeft al bij vele gelegenheden opgetreden. Door zijn ervaring kan hij uit de voeten op ieder feest en met allerlei thema's.
  Enkele voorbeelden:

  Restaurantgoochelaar

  Als Restaurantgoochelaar mengt Gerard zich op jouw locatie tussen de bediening, of tussen de gasten. Deze dag is hij jullie medewerker. Vaak worden zijn goocheleffecten daarom speciaal op maat gemaakt, of volledig aangepast naar uw wensen. Als verrassingsact kan Gerard een fles wijn uit een ballon laten komen, of er vinden ineens heel bijzondere dingen met het bestek op tafel plaats! Zelfs het afrekenen aan de kassa wordt een plezierige en magische verrassing. 😊

  Tafelgoochelaar

  Als Tafelgoochelaar goochelt Gerard aan tafels of in groepjes waar mensen bij elkaar zitten of staan. Of dit nou binnen, op het terras buiten of aan de toog is, alles kan. Goochelen is internationaal en met zijn Engels en Duits (en een beetje Frans) zal iedereen zich betrokken voelen. Met een klein verrijdbaar tafeltje, een statief of alleen maar een bijzonder matje maakt Gerard gemakkelijk een close-up podium. De magie komt dan heel dichtbij.

  Huwelijksgoochelaar

  Wordt er op jullie horecalocatie een huwelijk voltrokken? Magie zet een uitroepteken achter de mooiste dag van het jaar voor het paar. Als Huwelijksgoochelaar vermaakt Gerard de bruiloftsgasten en het bruidspaar met zijn beste trucs. Hij gebruikt daarbij vele attributen, waaronder - uiteraard - twee grote trouwringen! Zijn magie is heerlijk chique en warm.

  Podiumgoochelaar

  Is er een centrale show gewenst dan kan Podiumgoochelaar Gerard deze geven voor jong en oud. Hij trad op voor publiek van honderden gasten. Voor een podiumshow neemt Gerard grotere attributen mee, zodat deze ook goed zichtbaar zijn op afstand. Wie nog geen zonnig humeur had, heeft dat na deze show zeker en vast. 😊

  Magisch Spreker

  Gerard treedt vaak op als Magisch Spreker. Dankzij zijn ervaring als trainer heeft Gerard al vele organisaties overtuigt van hun eigen kunde en kunnen. Gerard spreekt vooral over WerkGeluk. Magie helpt om de boodschap te onthouden. Fungeert jouw horoeca establishment wel eens als vergaderlocatie, of zijn er themadagen? Gerard zorgt voor een maatwerk lezing!

  Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een uniek verhaal

  Referenties

  Enkele referenties specifiek over Gerard's magische maatwerk shows op locatie:

  • Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn goochelkunsten te vertonen. Een absolute aanrader!
   Henk en Carola - na een magisch optreden op locatie
  • We hadden Gerard uitgenodigd op een verjaardagsfeest en zijn performance werd heel erg goed ontvangen. Hij maakt op een ongedwongen manier contact met gasten. Daarnaast weet hij gasten op een betoverende wijze op het verkeerde been te zetten. Een groot succes en een leuke avond.
   Annemijn - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard heeft op mijn verjaardagsfeest toverachtig gesproken. Een uur lang magie en wijsheid. Gerard vind ik bevlogen en erg goed in zijn vak. Zijn shows zijn zeer aan te raden!
   Berthe - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard, jouw optreden was in één woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond. Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Nogmaals ontzettend bedankt."
   Sieko en Wilma - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close-up goocheltrucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC - na een optreden op een bedrijfsfeest
  • Wij hebben genoten van het interactieve optreden. Je hebt echt leuke goocheltrucs en vooral een goed verhaal met bijbehorende beleving. Complimenten!
   Hans Paalvast - Zorginstituut Nederland - na een optreden op een teamdag

  Particulier

  Voor particulieren is de vaste prijs € 595,- voor 2 uur.
  Deze prijs is inclusief reistijd en reiskosten en exclusief 9% btw. 

  Van de totaalprijs ontvangt de boeker/locatie € 100,-.

  Zakelijk

  Voor zakelijke klanten is de vaste prijs € 745,- voor 2 uur.
  Deze prijs is inclusief reistijd en reiskosten en exclusief 9% btw. 

  Van de totaalprijs ontvangt de boeker/locatie € 150,-.

  • Bij een directe aanvraag zou de klant dit ook minimaal betalen, maar meestal meer.
  • Ieder uur extra is € 150,- extra.
  • Betaling kan voor een deel gebeuren met 'Tegoedbonnen"/ "Waardebonnen" voor de locatie. Daarmee wordt het nog voordeliger!
  • Bij een gemiddelde van minimaal 5 boekingen per jaar beschouwt Gerard zich jullie 'huisgoochelaar' en gaat hij ook reclame voor julie maken via zijn mediakanalen.
  • Iedere 10e boeking binnen een kalenderjaar is helemaal gratis zodat alle inkomsten voor de boeker/locatie zijn.
  • Prijzen en condities op deze pagina kunnen wijzigen. Een afspraakbevestiging is bindend.

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en vele andere momenten waarop magie, afwisseling of een luchtige noot gewenst is.


  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker en Goochelaar. Hij volgde cursussen NLP en verdiepte zich o.a. in Positieve Psychologie. Tegenwoordig gebruikt en deelt hij die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook hoe het eraan toe gaat op het werk, in ons brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Horecalocaties

   

   Top magisch entertainment

   Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

   Professioneel met jarenlange ervaring

   Duidelijke afspraken en heldere communicatie

   100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

   Energieke en positieve invloed op gasten

   Flexibel en meedenkend

   Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

   Kan ook in het Engels en Duits

   

  Hartelijke groet en
  graag ben ik u van dienst!


  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.