This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Magie in jouw strandpaviljoen dankzij Goochelaar Gerard

  Wordt er in jouw beachclub, strandtent of paviljoen iets gevierd? Dan is Goochelaar Gerard altijd een magisch goed idee. Dankzij zijn ruime ervaring als Goochelaar én Spreker is Gerard du Buf al jaren een uitstekende keuze voor zonnig entertainment voor particulieren en bedrijven.

  Goochelkunst maakt jouw strandlocatie nog magischer!       ☀️

  De sfeer bij zijn goochelshows is uniek, dankzij zijn toegankelijkheid. Het gevolg? Lachende en verbaasde gezichten en veel interactie. Voor zakelijke evenementen kan hij als Magisch Spreker een bijzondere en leerzame magische lezing verzorgen.

  Stralende goochelkunst voor strandlocaties

   

  Een originele manier om jouw (bad)gasten te verrassen

  Wat maakt een evenement magisch?
  Daar waar mensen verrast worden 🌞

  Goochelen blijft geweldig voor jong en oud. Er gebeurt iets magisch onder de ogen van de toeschouwers - vaak zelfs in hun eigen handen. De mensen geloven niet wat ze meemaken!

  Net zoals een goede strandlocatie draait Gerard's magie om de juiste combinaties maken. Een dagje strand wordt nog fijner met een leuk restaurant, spectaculaire activiteiten en lekkere muziek. Goochelaar Gerard maakt verbinding met de mensen, hij brengt meer dan trucs, het is een combinatie van verhalen en interactie.

  Daarom werkt de act van Goochelaar Gerard ook zo goed om de gasten van jouw strandlocatie nog wat verder in de watten te leggen. Gerard levert altijd maatwerk, zorgvuldig afgestemd op jullie karakter.

  Gerard zorgt dat alle goocheleffecten passen bij de gelegenheid. Enthousiast zal hij de naam van jullie locatie gebruiken in zijn effecten. Gratis reclame als magisch extraatje!

  Goochelaar Gerard geeft de gasten meer dan een gewone goochelaar. Als ervaren trainer in de Positieve Psychologie en NLP zorgt Gerard altijd voor de juiste toon.

  Goochelaar voor ieder feest

  Gerard heeft al bij vele gelegenheden opgetreden en hij past bij ieder feest en thema.
  Enkele voorbeelden:

   

  Tafelgoochelaar

  Als Tafelgoochelaar goochelt Gerard aan tafels of in groepjes waar mensen bij elkaar zitten of staan. Of dit nou binnen, op het terras buiten of op het strand, in het zand is, alles kan. Goochelen is internationaal en met zijn Engels en Duits (en een beetje Frans) zal iedereen zich betrokken voelen. Met een klein verrijdbaar tafeltje, een statief of alleen maar een bijzonder matje maakt Gerard een close-up podium.

   

  Huwelijksgoochelaar

  Wordt er op jullie strandlocatie een huwelijk voltrokken? Magie zet een uitroepteken achter de mooiste dag van het jaar voor het paar. Als Huwelijksgoochelaar vermaakt Gerard de bruiloftsgasten en het bruidspaar met zijn beste trucs. Hij gebruikt daarbij vele attributen, waaronder - uiteraard - twee grote trouwringen! Zijn magie is heerlijk chique en warm.

   

  Restaurantgoochelaar

  Wanneer jouw strandpaviljoen hapjes aanbiedt, kan Goochelaar Gerard een snufje magie bij de maaltijd voegen. Als Restaurantgoochelaar hoort hij deze dag bij jullie medewerker! Magische effecten op maat, zoals bv bij het afrekenen,  zorgen voor een magische verrassing.

   

  Podiumgoochelaar

  Is er een centrale show gewenst dan kan Podiumgoochelaar Gerard deze geven voor jong en oud. Hij trad op voor publiek van honderden gasten. Voor een podiumshow neemt Gerard grotere attributen mee, zodat deze ook goed zichtbaar zijn op afstand. Wie nog geen zonnig humeur had, heeft dat na deze show zeker en vast. 😊

   

  Magisch Spreker

  Gerard treedt vaak op als Magisch Spreker. Dankzij zijn ervaring als trainer heeft Gerard al vele organisaties overtuigt van hun kunnen. Gerard spreekt vooral over WerkGeluk. Magie helpt om de boodschap te onthouden. Fungeert jouw strandpaviljoen wel eens als vergaderlocatie, of zijn er themadagen? Gerard zorgt voor een maatwerk lezing!

  Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een uniek verhaal

  Referenties

  Enkele referenties specifiek over Gerard's magische maatwerk shows op locatie:

  • Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn goochelkunsten te vertonen. Een absolute aanrader!
   Henk en Carola - na een magisch optreden op locatie
  • We hadden Gerard uitgenodigd op een verjaardagsfeest en zijn performance werd heel erg goed ontvangen. Hij maakt op een ongedwongen manier contact met gasten. Daarnaast weet hij gasten op een betoverende wijze op het verkeerde been te zetten. Een groot succes en een leuke avond.
   Annemijn - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard heeft op mijn verjaardagsfeest toverachtig gesproken. Een uur lang magie en wijsheid. Gerard vind ik bevlogen en erg goed in zijn vak. Zijn shows zijn zeer aan te raden!
   Berthe - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard, jouw optreden was in één woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond. Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Nogmaals ontzettend bedankt."
   Sieko en Wilma - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close-up goocheltrucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC - na een optreden op een bedrijfsfeest
  • Wij hebben genoten van het interactieve optreden. Je hebt echt leuke goocheltrucs en vooral een goed verhaal met bijbehorende beleving. Complimenten!
   Hans Paalvast - Zorginstituut Nederland - na een optreden op een teamdag
  • Betaling kan voor een deel gebeuren met 'Tegoedbonnen"/ "Waardebonnen" voor de locatie. Daarmee wordt het nog voordeliger!
  • Bij een gemiddelde van minimaal 5 boekingen per jaar beschouwt Gerard zich jullie 'huisgoochelaar' en gaat hij ook reclame voor julie maken via zijn mediakanalen.
  • Iedere 10e boeking in een kalenderjaar is helemaal gratis zodat alle inkomsten voor de boeker/locatie zijn.
  • Prijzen en condities op deze pagina kunnen wijzigen. Een afspraakbevestiging is bindend.

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en vele andere momenten waarop magie, afwisseling of een luchtige noot gewenst is.


  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker en Goochelaar. Hij volgde cursussen NLP en verdiepte zich o.a. in Positieve Psychologie. Tegenwoordig gebruikt en deelt hij die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook hoe het eraan toe gaat op het werk, in ons brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Strandlocaties

   

   Top magisch entertainment

   Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

   Professioneel met jarenlange ervaring

   Duidelijke afspraken en heldere communicatie

   100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

   Energieke en positieve invloed op gasten

   Flexibel en meedenkend

   Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

   Kan ook in het Engels en Duits

   

  Hartelijke groet en
  graag ben ik u van dienst!


  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.