This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Magie in jouw strandpaviljoen


  Wordt er in jouw beachclub, strandtent of paviljoen iets gevierd? Dan is een goochelaar een magisch goed idee.
  Dankzij zijn ruime ervaring als Goochelaar én Spreker is Gerard du Buf al jaren de beste keuze voor zonnig entertainment.

  Goochelkunst maakt jouw strandlocatie nog magischer

  Goochelaar Gerard is niet zomaar een goochelaar. Hij treedt ook op als Magisch Spreker. Hij weet namelijk bijzonder veel van positieve communicatie.
  De sfeer bij zijn goochelshows is daardoor altijd heel toegankelijk, met vele lachende gezichten en vrolijke interactie.

  Stralende goochelkunst voor strandlocaties

  Een originele manier om jouw (bad)gasten te verrassen

  Wat maakt een evenement magisch?
  Daar waar mensen verrast worden 🌞

  Goochelen blijft geweldig voor jong en oud. Er gebeurt iets magisch onder de ogen van de toeschouwers - vaak zelfs in hun eigen handen. De mensen geloven niet wat ze meemaken!

  Net zoals een goede strandlocatie draait Gerard's magie om de juiste combinaties maken. Een dagje strand wordt zoveel fijner met een leuk restaurant, spectaculaire activiteiten en lekkere muziek. Goochelaar Gerard maakt verbinding met de mensen, hij brengt meer dan zomaar een truc, het is een combinatie van verhalen, interactie én trucs

  Daarom werkt de act van Goochelaar Gerard ook zo goed om de gasten van jouw strandlocatie nog wat verder in de watten te leggen. Gerard levert altijd maatwerk, zorgvuldig afgestemd op het eigen karakter van jouw establishment.

  Vooraf zorgt Gerard dat alle goocheleffecten passen bij de gelegenheid. Enthousiast zal hij de naam van jullie locatie gebruiken in zijn effecten. Goede gratis reclame als magisch extraatje!

  Goochelaar Gerard geeft de gasten meer dan een gewone goochelaar. Als ervaren trainer in de Positieve Psychologie en NLP zorgt Gerard altijd voor de juiste, warme toon.

  Munten

  Briefgeld

  Kaarten

  Touwen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

  goochelaar gerard tafelgoochelaar close-up goochelaar

  Tafelgoochelaar

  Als Tafelgoochelaar loopt Gerard langs de tafels, waar mensen bij elkaar zitten of staan. Omdat elk groepje apart Gerards korte show meemaakt, wordt de voorpret aan de andere tafels alvast aangewakkerd. Op een strandlocatie zijn vaak gasten aanwezig uit alle windstreken. Gelukkig is goochelkunst een internationale taal, de warmte van magie werkt perfect als ijsbreker!
  goochelaar gerard huwelijk huwelijksgoochelaar bruiloft magische show ceremoniemeester

  Huwelijksgoochelaar

  Wordt er op jullie strandlocatie een huwelijk voltrokken? Magie zet een uitroepteken achter de mooiste dag van het jaar voor het paar. Als Huwelijksgoochelaar vermaakt Gerard de bruiloftsgasten en het bruidspaar met zijn beste trucs. Hij gebruikt daarbij vele attributen, waaronder - uiteraard - twee grote trouwringen! Zijn magie is heerlijk chique en warm.
  goochelaar gerard restaurant magie show ober live goochelen

  Restaurantgoochelaar

  Wanneer jouw strandpaviljoen hapjes aanbiedt, kan Goochelaar Gerard een snufje magie bij de maaltijd voegen. Als Restaurantgoochelaar mengt hij zich tussen de bediening, of tussen de gasten. Deze dag is hij jullie medewerker! Er kan nu plots een fles rosé uit een ballon komen. Zelfs het afrekenen aan de kassa wordt een aangenaam magische verrassing.

  Podiumgoochelaar

  Beschikt jouw beachclub over een podium? Als Podiumgoochelaar kan Gerard een centrale show geven voor jong en oud. Hij trad al op voor publiek van honderden. Voor een podiumshow neemt Gerard extra grote attributen mee, zodat deze ook goed zichtbaar zijn voor laatkomers. Wie nog geen zonnig humeur had, heeft dat na deze show zeker en vast. 😊

  Magisch Spreker

  Gerard treedt ook op als Magisch Spreker. Dankzij zijn ervaring als trainer heeft Gerard al vele organisaties overtuigt van hun kunnen. Gerard spreekt onder meer over Leiderschap en Geluk. Magie helpt om de boodschap te onthouden. Fungeert jouw strandpaviljoen wel eens als vergaderlocatie, of zijn er themadagen? Gerard is een tip zo goud als de ☀️!

  Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een uniek verhaal

  envellope

  Referenties

  Klik hier voor nog veel meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor vele particulieren en organisaties, zoals ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's magische maatwerk shows op locatie:

  • Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn goochelkunsten te vertonen. Een absolute aanrader!
   Henk en Carola Betten - na een magisch optreden op locatie
  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close-up goocheltrucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC
  • Wij hebben genoten van het interactieve optreden. Je hebt echt leuke goocheltrucs en vooral een goed verhaal met bijbehorende beleving. Complimenten!
   Hans Paalvast - Zorginstituut Nederland

  Particulier

  Voor particulieren is de vaste prijs € 599,- voor 2 uur.
  Deze prijs is inclusief 9% btw. Ieder uur extra is € 150,- extra.
  Van de totaalprijs ontvangt de boeker/locatie € 100,-.

  Zakelijk

  Voor zakelijke klanten is de vaste prijs € 849,- voor 2 uur.
  Deze prijs is exclusief 9% btw. Ieder uur extra is € 150,- extra.
  Van de totaalprijs ontvangt de boeker/locatie € 150,-.
  Deze prijs is all-inclusive, dus ook inclusief de reiskosten. Kies zelf voor direct of indirect verrekenen:
  Direct verrekenen = Gerard stuurt een factuur waar de korting al verrekend is.
  Indirect verrekenen = Gerard stuurt een factuur zonder korting. Vervolgens maakt hij de korting aan jullie over.

  • Bij een gemiddelde van 5 boekingen per jaar beschouwt Gerard zich jullie 'huisgoochelaar' en gaat hij ook reclame voor julie maken via zijn vele mediakanalen.
  • Iedere 10e boeking in een kalenderjaar is helemaal gratis zodat alle inkomsten voor de boeker/locatie zijn.
  • Prijzen en condities op deze pagina kunnen wijzigen. Een afspraakbevestiging is bindend.

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie. Tegenwoordig gebruikt en deelt hij die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook het eraan toe gaat op het werk, in ons brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Strandlocaties


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   Ook kan u direct mailen naar informatie@goochelaars.info.


   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.