This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  De ideale goochelaar voor trouwlocaties


  Werk je op een locatie waar veel bruiloften worden gehouden en wil je jouw klanten iets heel magisch tippen?
  Dankzij zijn ervaring als Goochelaar en Spreker is Gerard de beste keuze voor entertainment op een bruiloft.

  Goochelkunst maakt een bruiloft nog magischer

  Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar. Hij werkt als Magisch Spreker en geeft lezingen vol wijze lessen uit de NLP en Positieve Psychologie. Zelf is hij bovendien al meer dan een kwart eeuw getrouwd, dus hij weet waarover hij het heeft!

  Goochelkunst voor trouwlocaties

   

  Een originele manier om de bruidsgasten te verrassen

  Wat is het geheim van een goed huwelijk?
  Ontdek het tijdens deze speciale wedding show 🥳

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets magisch plaatsvindt onder de ogen van de toeschouwers en vaak zelfs in hun handen. De mensen geloven nauwelijks wat ze meemaken! Net als een goed huwelijk gaat magie om verbinding. Samen behalen we de beste resultaten.

  Om die reden is magie ook zo'n leuke manier om de vrolijkheid op een bruiloft nog verder aan te wakkeren. Goochelaar Gerard du Buf levert maatwerk voor elk huwelijk. Vooraf overlegt hij met het bruidspaar, de ceremoniemeester(s) en de feestlocatie welke goocheleffecten hij mee zal nemen, om het geheel zo goed mogelijk op het bruiloftsfeest aan te laten sluiten. Als trainer in de Positieve Psychologie zorgt Gerard altijd voor de juiste, warme toon!

  Goochelaar Gerard zorgt voor magisch entertainment met altijd een romantisch verhaal

  goochelaar gerard huwelijk huwelijksgoochelaar bruiloft magische show ceremoniemeester

  Huwelijksgoochelaar

  Als Huwelijksgoochelaar vermaakt Gerard de bruiloftsgasten en het bruidspaar met fraaie goocheltrucs. Hij gebruikt daarbij vele attributen, waaronder - uiteraard - twee grote trouwringen! Dankzij maatwerk - er is altijd een gesprek vooraf - worden allle feestwensen werkelijkheid. Gerard denkt enthousiast mee.
  goochelaar gerard tafelgoochelaar close-up goochelaar

  Tafelgoochelaar

  Als Tafelgoochelaar loopt Gerard langs de tafels, waar groepjes mensen bij elkaar staan. Dit is ideaal tijdens de receptie wanneer het huwelijk voltrokken is, of wanneer mensen juist nog staan te wachten op het grote moment. Omdat elk groepje apart Gerards korte show meemaakt, wordt de voorpret aan de andere tafels alvast aangewakkerd. De goochelkunst is een internationale taal, het werkt ook perfect als ijsbreker wanneer er gasten van heinde en verre arriveren

  Podiumgoochelaar

  Tijdens zijn centrale show treedt Goochelaar Gerard op vanaf het podium. Hij neemt daarvoor extra grote attributen mee, zodat deze ook goed zichtbaar zijn voor de mensen achterin de zaal. Een podiumact werkt bijvoorbeeld goed als intermezzo wanneer de gasten wachten op het eten, zo kunnen de aanwezigen na alle spannende momenten de zinnen even goed verzetten. Een centrale show kan ook een vrolijk onderdeel zijn van de serie sketches die familiel en vrienden vaak houden.
  envellope

  Referenties

  Klik hier voor meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor particulieren en organisaties, waaronder ...
  Enkele referenties specifiek over Gerard's magic weddingshow:

  • "Wij hebben een feestje gegeven t.g.v. onze verjaardagen en het feit dat wij 25 jaar bij elkaar waren. Voor extra vermaak van de kleine en "grote" kinderen hadden wij besloten om een goochelaar te engageren en dus zijn wij gaan googelen. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Gerard du Buf en wat waren en zijn wij blij met deze keuze. Gerard is zeer professioneel, gedreven en vooral ook een hele warme en open persoonlijkheid. Hij maakt makkelijk contact met de aanwezige gasten en kinderen. Groot en klein werd bij zijn opmerkelijke trucs betrokken en men had de grootste lol. Bij ons feestje waren ook een aantal Duitse gasten aanwezig en Gerard had geen enkel probleem om ook in de Duitse taal zijn Goochelkunsten te vertonen. Kortom: mede dankzij de aanwezigheid van Gerard du Buf is ons feestje uitermate geslaagd! Een absolute aanrader!"
   Henk en Carola Betten - Zilveren Bruiloft
  • "Goedemorgen Gerard, jouw optreden was in een woord geweldig, alleen al de entree met bloemen voor Wilma en jouw eerste act met de ballon en de fles wijn was een voltreffer en de dan zullen we het maar niet hebben over de afscheidsact met de kaart, hij krijgt een ereplaats in ons nieuwe huis in de buurt van het schilderij. Mensen hebben ons volop gecomplimenteerd voor jouw keuze op op te treden op deze avond en waren geïmponeerd en ook geïrriteerd ☺ - dat ze er niets van begrepen! Tafel voor tafel ging je langs en iedereen heeft ervan genoten. Je bent veel langer gebleven dan afgesproken en had op die manier tijd voor iedereen. Je deed het op een professionele en bescheiden manier en ook dat viel in de smaak bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt."
   Sieko en Wilma - Robijnen Bruiloft

  Live

  Afhankelijk van de locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Close-up goochelen is al mogelijk met slechts een kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote zalen. Gerard beschikt daarnaast over meer dan een kwart eeuw ervaring als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook het eraan toe gaat op het werk, in het brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Trouwlocaties


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.