This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Voordelige goochelaar voor jullie vrijwilligersorganisatie

  Zet jij je in voor een vrijwilligersorganisatie? Geweldig! Gerard heeft veel waardering voor mensen die zich inzetten voor de maatschappij.
  Om die reden rekent hij voor organisaties die op vrijwilligers en/of subsidie draaien een vriendenprijsje.
  Klaarstaan voor mensen die het nodig hebben, dat verdient het om beloond te worden!

  Werk jij in een buurthuis, buurtcentrum, jeugdhonk of bij een oranjevereniging? Neem dan contact met ons op.
  Met veel plezier komt Gerard langs en geeft zijn goochelshow met een fijne korting.
  Een speciale aanrader zijn Gerards workshops. Kinderen én volwassenen kunnen heel wat leren van een goochelaar.

  Goochelkunst biedt prachtige levenslessen

  De aanstekelijke boodschap van Gerard

   

  Goochelaar Gerard brengt meer dan alleen magische effecten

  Wat is het geheim van verbinding?
  Ontdek het tijdens deze speciale magic show 🥳

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets ongelooflijks onder de ogen van de toeschouwers plaatsvindt. Vaak zelfs in hun eigen handen! Magie zet de toon voor geloven dat er méér mogelijk is dan je vooraf misschien denkt. Als je écht wil, kan het.

  Magie bestaat uit meer dan 'trucs' alleen. Er zitten levenslessen in Gerards show verborgen, onder meer over communicatie en verbeeldingskracht. Dat maakt Gerards show zo geschikt voor jouw vereniging. Door samen de schouders eronder te zetten, behalen we goede resultaten.

  Goochelaar Gerard leert ons dat wij pas vooruit kunnen komen, wanneer we elkaar de ruimte gunnen om te leren. Fouten maken mag. Zijn decennialange ervaring als trainer zorgt voor de juiste, warme toon tijdens zijn optredens. Communication is key!

  Zelf verricht Gerard ook vrijwilligerswerk. Hij zet zich onbezoldigd in voor de organisatie Magic Care. Leren goochelen laat kwetsbare kinderen stralen. Voor even vergeten zij hun zorgen. 😊

  Gerard zorgt voor magisch entertainment met een bijzonder leerzaam verhaal

  goochelaar gerard tafelgoochelaar close-up goochelaar

  Tafelgoochelaar

  Als tafelgoochelaar loopt Gerard langs de tafels van het door jouw vijwilligers georganiseerde evenement. Deze vorm van close-up goochelen is ideaal tijdens de borrel na afloop van een speciale gelegenheid, of wanneer mensen nog staan te wachten op een presentatie. Omdat elk groepje apart Gerards korte show meemaakt, wordt de voorpret alvast aangewakkerd. Goochelen geeft net dat beetje extra sfeer.

  Podiumgoochelaar

  Tijdens zijn centrale show treedt Goochelaar Gerard op vanaf het podium. Hij neemt daarvoor een decor en extra grote attributen mee, zodat ook achterin de zaal iedereen het goed kan zien. Zijn podiumact werkt bijvoorbeeld goed op een jubileumfeest. Gerards maatwerk zorgt ervoor dat de goocheleffecten precies passen bij jouw vrijwilligersorganisatie.
  goochelaar gerard huwelijk huwelijksgoochelaar bruiloft magische show ceremoniemeester

  Workshops

  Wie droomt er nu niet van om een goocheltruc uit te voeren? Op ieder evenement is een magische workshop van Goochelaar Gerard een vrolijk intermezzo. Eenvoudige trucs leren kan al vanaf de leeftijd van vijf jaar. Voor de workshop gebruikt Gerard eenvoudige attributen zoals elastiekjes. Lachende gezichten alom, wanneer het jullie lukt!
  goochelaar gerard magische kerstman magic santa kerstmis

  Magische Kerstman

  Organiseert jouw vrijwilligersvereniging een kerstfeest? Hiermee maak je zéker magische sier. De kinderen (van 0 tot 100) worden vermaakt met goocheltrucs door een héél bijzondere kerstman. Gerard mengt zich tussen de mensen met zijn goocheleffecten en zijn vriendelijke voorkomen. Op de foto gaan, kan natuurlijk ook. Smile, it's magical! 🎅

  envellope

  Referenties

  Klik hier voor meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor particulieren en organisaties, waaronder ...

  Enkele referenties over Gerard's goocheloptredens bij vrijwilligersorganisaties:

  • Gerard heeft een ontzettende leuke show en vooral een leuke workshop goochelen gegeven. wij hadden 35 kinderen en ze waren én bleven de hele tijd vol aandacht bij Gerard. Wij zijn erg tevreden over zijn optreden dus tot een volgende keer!
   Wilbert Dekkers - Willies Buurthuis en Kids United

  Live

  Afhankelijk van jouw locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Close-up goochelen is al mogelijk met slechts een kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op buurtfeesten, borrels en jubilea. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote en kleine verenigingen. Gerard beschikt daarnaast over meer dan een kwart eeuw ervaring als professioneel goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook het eraan toe gaat op het werk, in het brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar voor vrijwilligersorganisaties

   

  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professional met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Korting voor vrijwilligersorganisaties

  Energieke en positieve invloed op de aanwezigen

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.