This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  De leukste goochelaar die workshops geeft


  Werk je voor een workshopbureau of organiseer je een workshop? Dankzij zijn ervaringen als Goochelaar en Magisch Spreker is Gerard de perfecte match.

  Een Magische Workshop verbindt elk team door plezier en verwondering

  Goochelaar Gerard is niet zo maar een goochelaar. Hij beschikt over jarenlange ervaring als bedrijfstrainer. Hij kan zijn trucs dus heel duidelijk, stap voor stap uitleggen. Iedereen doet mee!

  Een workshop vol magische lessen

  Iedereen wil leren goochelen!

  Wat is het geheim achter magie?
  Ontdek het tijdens deze speciale workshop 🥳

  Goochelen is geweldig voor jong en oud, omdat er iets magisch plaatsvindt onder de ogen van de toeschouwers en vaak zelfs in hun handen. De mensen geloven nauwelijks wat ze meemaken! Een Magische Workshop biedt een blik achter het gordijn van de tovenaar. Want goochelen gaat echt niet alleen om vingervlugvheid. Communicatie is de sleutel

  Daarom is een Magische Workshop ook zo'n leuke manier om op een teamdag mee uit te pakken. Goochelaar Gerard du Buf levert maatwerk. Vooraf overlegt hij wat voor trucs hij het team zal leren, om het geheel zo goed mogelijk op het bedrijf, organisatie of dagthema aan te laten sluiten. Zijn ervaring als bedrijfstrainer zorgt voor de juiste toon. Iets goed kunnen uitleggen, dat is pas een zeldzame truc!

  Met verwondering leren werkt magisch goed!

  Ringen

  Harten

  Kaarten

  Touwen

  Puzzels

  Gedachten

  Foto's

  ...

  goochelaar gerard magische workshop magic teambuilding " >

  Magische Workshop

  Organiseer je voor een organisatie een dag vol workshops, lezingen en inspiratiesessies? Denk dan eens aan een Magische Workshop. Nu kunnen jullie eindelijk samen het geheim van magie doorgronden. In zijn Magische Workshop leert Gerard het hele team 1 (of meerdere!) trucs. Het personeel heeft er zelfs tijdens het werk nog wat aan, want de spanning van een goocheltruc uitvoeren voor een publiek... Dat is net alsof je een belangrijke presentatie houdt!
  goochelaar gerard magische lezing magic " >

  Magisch Spreker

  Gerard treedt ook op als Magisch Spreker. Dankzij zijn ervaring als (bedrijfs)trainer heeft Gerard al vele organisaties overtuigt van hun kunnen. Gerard spreekt onder meer over Leiderschap en Geluk. Magie helpt om de boodschap te onthouden. Fungeert jouw strandpaviljoen vergaderlocatie of worden er themadagen gehouden? Gerard is een tip zo goud als de zon.
  envellope

  Referenties

  Klik hier voor meer referenties
  Goochelaar Gerard trad op voor particulieren en organisaties, waaronder ...

  Enkele referenties specifiek over Gerards Magische Workshop Goochelen:

  • "Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf [...] waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."
   Jopie Bijl - Interflon
  • "Door de gedreven en originele wijze van presenteren werd het een workshop om niet snel te vergeten."
   Casper Vaandrager- VHP2

  Live

  Afhankelijk van de locatie wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Close-up goochelen is al mogelijk met slechts een kaartspel in Gerards borstzak!

  Gochelaar Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor grote zalen. Gerard beschikt daarnaast over meer dan een kwart eeuw ervaring als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Wie is Goochelaar Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, jubilea en huwelijken werd hij steeds meer gevraagd voor zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring tijdens zijn Magische Goocheloptredens. Goochelaar Gerard is meer dan zomaar een goochelaar, hij weet ook het eraan toe gaat op het werk, in het brein en tijdens het leven.

  Ik goochel om magie te delen!

  Goochelaar Workshops


  Top magisch entertainment

  Veelzijdig; naast tafelgoochelen ook centrale effecten mogelijk

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Verrassend betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op gasten

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Kan ook in het Engels en Duits  Gochelaar Gerard du Buf Magic Online Magie Goochelen Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.