This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Bavel

  Goochelaar Gerard du Buf uit Bavel, voor Bavel

  Over niet al te lang etijd organiseert u een evenement in Bavel of omgeving en nu bent u op zoek naar een goede goochelaar. De keuze is reuze maar er is maar 1 goochelaar die in Bavel zelf woont: Gerard! Hij is een goochelaar met veel ervaring, bewezen kwaliteiten en ook nog eens prima betaalbaar. Gerard du Buf is een goochelaar uit Bavel en voor Bavel!

  Natuurlijk, wij weten best: er bestaan ontelbaar veel goochelaars in een ongelooflijke hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, dat is iets heel nieuws voor een goochelshow!

  Goochelaar Gerard combineert gedegen zijn verbluffende goochelkunsten met vrolijke levenslessen en persoonlijke kwinkslagen. Magie houdt de aandacht er zeker bij. Bovendien illustreren zijn trucs letterlijk en figuurlijk de boodschap van zijn Magische Lezing: wat is het toch een magisch wonder om te leven!

  We kennen het Noord-Brabantse dorp Bavel als het allermooiste dorp vlakbij Breda. Het is een bourgondische plek, waar de mensen van een hapje en een drankje houden. Geen plek voor taaie toestanden! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een leuke goochelshow, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van vrolijke gezichten. Wie houdt er niet van toverkunst?

  Bij de Bavelse goochelaar Gerard du Buf is uw evenement in goede handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Verwondering verbroedert! Voor je het weet sta je op het podium mee te goochelen. Wat een interactie!

  Goochelaar Gerard du Buf trad met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijken en verjaardagen) en voor grote en kleine organisaties op congressen, teamdagen en tijdens bedrijfsuitjes. Van Rabobank tot McDonalds. Hij hanteert een vriendenprijsje voor organisaties met veel vrijwilligers. Laat nu Bavel genieten van zijn kunsten. Lees Gerards referenties om alvast een voorproefje te krijgen.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Graag komt GOochelaar naar jullie toe in Bavel – en reiskosten, die zijn er dit keer niet!

  Gerards show kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt ook voor de tijdsduur. Een goochelact is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje voor tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van magisch entertainment in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Baarle-Nassau of Zundert.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Ook kunt u gewoon even langs komen om alles te bespreken bij een kopje koffie of thee.

  Graag tot binnenkort in Bavel!

  Goochelaar in Bavel

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.