This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Goochelaar Breda

  Goochelaar Gerard uit Breda, voor Breda

  Binnenkort organiseert u een evenement in Breda of omgeving en nu bent u op zoek naar een goochelaar. De keuze is reuze! Al snel ziet u door de bomen het magische bos niet meer. Welke goochelaar heeft bewezen kwaliteit en is toch betaalbaar? Welke goochelaar halen we naar Breda?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze met 1 toverslag wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontelbaar veel goochelaars in een ongelooflijke hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar bestaat er maar eentje van!

  Goochelaar Gerard combineert zijn fantastische goochelkunsten met vrolijke levenslessen. Magie houdt de aandacht er zeker bij. Bovendien illustreren zijn trucs letterlijk en figuurlijk de boodschap van zijn show: Het is een wonder om te leven!

  We kennen de Noord-Brabantse stad Breda als de Parel van het Zuiden. Het is een bourgondische plek, waar de mensen van een hapje en een drankje houden. De ideale plek voor een enerverende show! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een leuke voorstelling, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Goochelaar Gerard bent u verzekerd van vrolijke gezichten. Wie houdt er niet van toverkunst?

  Bij Goochelaar Gerard – zelf trouwens ook uit Breda, meer bepaald uit Bavel afkomstig! – is uw evenement in goede handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden aan het lachen en denken gezet. Verbazing en verwondering zullen overheersen. Voor je het weet sta je op het podium mee te goochelen. Wat een interactie!

  Goochelaar Gerard du Buf trad met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijken en verjaardagen) en voor grote en kleine organisaties op congressen, teamdagen en tijdens bedrijfsuitjes. Van Rabobank tot McDonalds. Hij hanteert een speciale voordeelprijs voor evenementen van organisaties gerund door vrijwilligers. Laat nu Breda genieten van zijn magische kunsten. Lees Gerards referenties om alvast een voorproefje te krijgen.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Graag komt Magisch Spreker Gerard naar jullie toe in Breda en omgeving – hij woont vlakbij, dus met de reiskosten zit het wel snor.

  Gerards keynote kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt ook voor de tijdsduur. Een Magische Lezing is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje voor tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van magisch infotainment in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Baarle-Nassau of Zundert.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Ook ben je natuurlijk van harte welkom in Bavel om alles te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Breda!

  Goochelaar in Breda

  Veelzijdig; zowel centrale effecten als tafelgoochelen

  Energieke en positieve invloed op gasten

  100% garantie; niet tevreden is geld terug

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk aanpak

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Te combineren met zakelijke lezingen als Magisch Spreker

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

     Ja ik vind dit zakelijk interessant!
    

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.